banner
Siyaset

‘Bizim ittifakımızın sağ sol diye bir ayrımı yok’

İyİ parti aksaray İl başkanı faruk ağır, ülke gündemini değerlendiren açıklamalarda bulundu.  Özellikle ekonomik sıkıntılara değinen ağır; “milletin tek derdi ödeyemediği elektrik faturası. kışın ortasında doğalgaz faturası ve evine götüremediği..

‘Bizim ittifakımızın sağ sol diye bir ayrımı yok’
banner

İyİ parti aksaray İl başkanı faruk ağır, ülke gündemini değerlendiren açıklamalarda bulundu.  Özellikle ekonomik sıkıntılara değinen ağır; “milletin tek derdi ödeyemediği elektrik faturası. kışın ortasında doğalgaz faturası ve evine götüremediği ekmektir” dedi. halkın ekonomik sıkıntılarla mücadele ettiğine dikkat çeken ağır “sözde enflasyon oranına bakıyoruz ama rakamlara yansıyan ortada. vatandaşın enflasyonu hiç de mevcut iktidarın bahsettiği gibi değil” diye konuştu.

kendisinin de yıllardır esnaflık yaptığını belirten ağır “göz var izan var. ben bir esnafım. neyin ne olduğunu benden daha iyi kimse bilemez. çiftçinin girdi maliyetleri başta olmak üzere bugün pazarda ve mutfakta resmen ateş var. soğuk kış günlerinde gariban halkın halini kimse sormuyor” ifadelerini kullandı.

 ağır “bizim millet ittifakı olarak sağ ve sol seçmen gibi bir ayrımımız olmadı hiçbir zaman da olmayacak. değişen ve gelişen dünyada seçmen takım tutar gibi parti tutmuyor. seçmen akıllı ve bilinçli. kendisine hizmet edebilecek partiye oyunu verebiliyor. dolayısıyla bizim sağ ya da sol gibi ayrışacak bir seçmen kitlemiz yoktur. millet ittifakı olarak chp ve ittifakın diğer unsurlarıyla uyum içerisinde çalışmaktayız. bu birlikteliğimizi de 2023 seçimlerinde taçlandıracağız” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası