banner
Röportaj

Bozkırın cenneti: Tuz Gölü

Dağı taşı her yeri ayrı güzel ülkemizin mutlaka görülmesi gerekenler listesinin baş tacı köşelerinden olan tuz gölü, türkiye”nin tuz ihtiyacının yüzde 40″ını karşılayan eşsiz bir kaynaktır. tuz gölü, mucizeler diyarı..

Bozkırın cenneti: Tuz Gölü
banner

Dağı taşı her yeri ayrı güzel ülkemizin mutlaka görülmesi gerekenler listesinin baş tacı köşelerinden olan tuz gölü, türkiye”nin tuz ihtiyacının yüzde 40″ını karşılayan eşsiz bir kaynaktır. tuz gölü, mucizeler diyarı kapadokya”ya varmadan göreceğiniz güzel coğrafyanın başlangıç noktası, düşler ülkesinin girizgâhı olan bir kapı gibi. tuz gölü”nün kapısı açıldığında bembeyaz bir cennet size hoş geldin diyor, içeriye buyur ediyor. ve size ayakkabılarınızı eşikte, gölün kıyısında bırakıp çıplak ayakla davete icazet etmek düşüyor.

İç anadolu bölgesi”nde konya ile aksaray sınırlarının birleştiği yerde bulunan tuz gölü, aksaray”a 1 saat mesafede, ankara”ya ise 2 saat uzaklıkta bulunuyor. batı kapadokya ili aksarayımız, tuz gölü ile beraber sizi anadolu”nun kalbiyle buluşturuyor.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası