banner
Gündem

‘Çocuklarımız gözümüzün aydınlığı, geleceğimizdir’

baŞkan yazgi, kur”an kursu ÖĞrencİlerİnİ zİyaret edİyor   aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, şehrin muhtelif camilerinde düzenlenen yaz kur”an kurslarında kur”an eğitimi alan öğrencileri ziyaret ediyor.  “başkan mahallemizde” projesi..

‘Çocuklarımız gözümüzün aydınlığı, geleceğimizdir’
banner

baŞkan yazgi, kur”an kursu ÖĞrencİlerİnİ zİyaret edİyor  
aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, şehrin muhtelif camilerinde düzenlenen yaz kur”an kurslarında kur”an eğitimi alan öğrencileri ziyaret ediyor.
 “başkan mahallemizde” projesi ile aksaray”da ve türkiye”de bir ilki gerçekleştiren aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, şu ana kadar 12 mahalledeki camilerde düzenlenen bütün kur”an kurslarını ziyaret etti.
kur”an eğitimi alan kız ve erkek öğrencileri eşi hasibe hanımla birlikte ziyaret eden başkan yazgı, kurslarda kur”an”ı öğrenen öğrencileri tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi. 
Öğrenciler ise başkan yazgı “ya öğrendikleri sureleri kur”an”dan okuyarak ne kadar güzel ve anlamlı bir eğitim aldıklarını ortaya koydular.
“çocuklarımız gözümüzün aydınlığı, geleceğimizdir.”diyen belediye başkanı haluk Şahin yazgı, “eğitim alan öğrencilerimizi ve bu yola çocuklarını yönlendiren anne ve babaları tebrik ediyorum.”dedi. (haber merkezi)
 
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası