banner
Siyaset

Çölkesen, indirim çağrısında bulundu

milliyetçi hareket partisi (mhp) aksaray İl başkanı mustafa çölkesen, ‘devletimin yanındayım” parolası ile başlattığı milli birlik ve dayanışma kampanyası için şehirde faaliyet gösteren alışveriş merkezleri ve marketleri ziyaret etti. çölkesen..

Çölkesen, indirim çağrısında bulundu
banner

milliyetçi hareket partisi (mhp) aksaray İl başkanı mustafa çölkesen, ‘devletimin yanındayım” parolası ile başlattığı milli birlik ve dayanışma kampanyası için şehirde faaliyet gösteren alışveriş merkezleri ve marketleri ziyaret etti. çölkesen işletmelere indirim yapmaları çağrısında bulundu.
çölkesen yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “genel başkanımız devlet bahçeli tarafından başlatılan ‘devletimin yanındayım” kampanyası için aksaray”da bulunan alışveriş merkezleri ve marketleri ziyaret ettik ve indirime gitmeleri hususunda ricada bulunduk. bizleri güler yüzle karşılayan ve indirime gideceklerini samimiyetle ifade eden değerli esnaflarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. (haber bülteni)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası