banner
Spor

Deplasmanda altın değerinde 3 puan

spor toto bal ligi 5″inci grupta mücadele eden futbol temsilcimiz aksaray belediyespor sezonun 24.haftasında hatay temsilcisi İskenderun belediyespor takımına konuk oldu. spor toto bal ligi 5″inci grupta mücadele eden futbol..

Deplasmanda altın  değerinde 3 puan
banner

spor toto bal ligi 5″inci grupta mücadele eden futbol temsilcimiz aksaray belediyespor sezonun 24.haftasında hatay temsilcisi İskenderun belediyespor takımına konuk oldu.
spor toto bal ligi 5″inci grupta mücadele eden futbol temsilcimiz aksaray belediyespor sezonun 24.haftasında hatay temsilcisi İskenderun belediyespor takımına konuk oldu. maça hızlı başlayan siyah beyazlı temsilcimiz maçın henüz 2″inci dakikasında mutlak bir gol pozisyonunu değerlendiremedi. bu dakikalardan sonra gol hattında etkili olan temsilcimiz aksaray belediyespor aradığı golü maçın 24. dakikasında uğur yalçın ile buldu ve 1-0 öne geçti. golden sonra rahatlayan temsilcimiz aksaray belediyespor sahada daha rahat bir futbol sergilemeye başladı. rakip kalede daha etkili olan ve farkı açmak için rakip kaleye yüklenen futbol temsilcimiz 45+1 de penaltı kazandı. topun başına golcü isim enes soy, geçti ve düzgün bir vuruşla skoru 2-0 yaptı. İlk devre uğur ve enes”in attığı gollerle 2-0 sona erdi. maçın ikinci devresine futbol temsilcimiz 2-0″ın verdiği rahatlıkla başladı. ev sahibi takım maçın 75. dakikasında gördüğü kırmızı kartın ardından sahada 10 kişi kaldı.  sahada on kişi kalan rakibi karşında daha üstün bir futbol sergileyen aksaray belediyespor 80″inci dakikada Özkan yılmaz ile skoru 3-0 yapan golü kaydetti. karşılaşma 3-0 aksaray belediyespor üstünlüğü ile sonuçlandı. liderlik yarışındaki rakibimiz silifke spor”un da haftayı galibiyetle tamamlaması sonucu aradaki 3 puanlık fark değişmedi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası