banner
Spor

Deplasmanda kayıpları oynadık

tff 3″üncü lig 2″nci grupta play-off mücadelesi veren temsilcimiz 68 aksaray belediyespor, ligin 24″üncü hafta karşılaşmasında deplasmanda  çarşambaspor”a konuk oldu. siyah beyazlı ekip sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. 68 aksaray belediyespor..

Deplasmanda kayıpları oynadık
banner

tff 3″üncü lig 2″nci grupta play-off mücadelesi veren temsilcimiz 68 aksaray belediyespor, ligin 24″üncü hafta karşılaşmasında deplasmanda  çarşambaspor”a konuk oldu. siyah beyazlı ekip sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

68 aksaray belediyespor sahaya serkan demirol, alperen kuyubaşı, ahmet tuna akıl, gürcan gözüm, alican tez, ayberk altan, hasan gündoğdu, serkan yıldız, necmi çoban, mehmet aytemiz ve fatih çolak 11″i ile çıktı. çarşamba Şehir stadı”nda oynanan karşılaşmayı hakem serkan eryılmaz yönetti.

İkinci yarıda galibiyetle tanışamayan aksaray belediyespor, çarşamba deplasmanında bir yenilgi daha aldı. maça her iki takım da kontrollü başladı. maçın 22″nci dakikasında ev sahibi ekipten kemal sabri bayraktar”ın attığı gol ile durum 1-0 oldu. daha sonra siyah beyazlı ekip bulduğu pozisyonları gole çeviremeyince ilk yarı çarşambaspor”un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarısında rakibi karşısında etkisiz kalan aksarayspor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. siyah beyazlılar 30 puanla haftayı 7″inci sırada tamamlarken, lider ile arasındaki puan farkı 14″e yükseldi.

temsilcimiz 25″inci hafta karşılaşmasında malatya yeşilyurt belediyespor ile mücadele edecek. karşılaşma 13 Şubat saat 13.00″de dağılgan stadı”nda oynanacak. haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası