banner
Gündem

‘Dikmek, korumak, yaşatmak hepimizin boynunun borcudur’

mÜsİad aksaray Şubesİ ve mİnİk ÖĞrencİlerden aĞaç dİkİmİ mÜsİad aksaray Şubesi 21-26 mart tarihleri arasında kutlanan orman haftası etkinlikleri kapsamında mucit minikler gündüz bakım evi öğrencileri ve öğretmenleri ile aksaray..

‘Dikmek, korumak, yaşatmak  hepimizin boynunun borcudur’
banner

mÜsİad aksaray Şubesİ ve mİnİk ÖĞrencİlerden aĞaç dİkİmİ
mÜsİad aksaray Şubesi 21-26 mart tarihleri arasında kutlanan orman haftası etkinlikleri kapsamında mucit minikler gündüz bakım evi öğrencileri ve öğretmenleri ile aksaray tokİ mevkiinde bulunan orman arazisine 150 adet fidan dikimi gerçekleştirdi.
etkinliğe mÜsİad aksaray başkanı eyup dağdaş,  genç mÜsİad başkanı tuğrul pınardağ mÜsİad ve genç mÜsİad yönetim kurulu Üyelerinin yanı sıra mucit minikler gündüz bakım evi öğrencileri ve öğretmenleri katılım sağladı.
fidan dikimi hakkında değerlendirmelerde bulunan mÜsİad aksaray başkanı eyup dağdaş
“sözlerime başlamadan önce düzenlemiş olduğumuz etkinliğe öncülük ederek desteklerini esirgemeyen mucit minikler gündüz bakım öğretmenlerine minik öğrencilerine teşekkür ederim.
yoğun iş temposuna ve koşuşturmaya ara verdiğimiz şu birkaç saatlik zaman dilimini içerisinde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ile yapmış olduğumuz bu etkinlik bizlere ve çocuklarımıza çok iyi geldi. küçük yaşta doğanın yaşamımızdaki önemi ve bizlere sağlamış olduğu nimetlerin farkındalığı ile büyüyen bir neslin yetişmesini görmek bizleri son derece mutlu etmektedir. yeşil alanlarımızın gelecek nesillere aktarımını sağlayacak olan şimdinin çocukları koruma ve yaşatma içgüdüsü ile bilinçlendirildiği sürece doğadan ve doğanın bizlere sunmuş olduğu nimetlerden bizler ve gelecek nesiller her zaman en iyi şekilde yararlanacaktır. ormanı dikmek, korumak, yaşatmak hepimizin boynunun borcudur. var olan ormanlarımızı ve yeşil alanlarımızı koruyarak yok olmasına izin vermemekle beraber, mÜsİad olarak belirli zaman dilimleri içerisinde düzenleyeceğimiz fidan dikimi etkinlikleri ile yeşil alan ve ağaçlandırılmış alan sayısına katkı da bulunmayı düşünüyoruz.”dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası