banner
Gündem

Dinçer; “Her insan bir engelli adayı”

belediye başkanı evren dinçer, 10-16 mayıs dünya engelliler haftasın münasebetiyle mesaj yayımladı.  belediye başkanı evren dinçer, 10-16 mayıs dünya engelliler haftasın münasebetiyle mesaj yayımladı. belediye başkanıevren dinçer mesajında; her insanın..

Dinçer; “Her insan  bir engelli adayı”
banner

belediye başkanı evren dinçer, 10-16 mayıs dünya engelliler haftasın münasebetiyle mesaj yayımladı. 
belediye başkanı evren dinçer, 10-16 mayıs dünya engelliler haftasın münasebetiyle mesaj yayımladı. belediye başkanıevren dinçer mesajında; her insanın bir engelli adayı olduğunu söyledi.
başkan dinçer ‘”engelli vatandaşlarımızı toplumun her kesiminde görmek, onları üreten bireyler haline getirmek bugün onlar için yapılması gereken en öncelikli işlerdendir. engelli bir insana acımak, onu aciz görmek hem ona hem de tüm insanlığa karşı yapılmış büyük bir saygısızlık olacaktır.
Öncelikle her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğu unutulmamalıdır. İnsan doğuştan bazı engellerle dünyaya gelebileceği gibi kaza, hastalık gibi sebeplerden dolayı da hayatının herhangi bir evresinde engelli olabilir.bu engellik durumu vatandaşlarımız için yaşam şartlarını zorlaştırabilir. bizlerde onların yaşamını kolaylaştıracak çalışmalar ve projelergerçekleştirerek onlara kolaylık sağlamalıyız”” ifadelerini kullandı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası