banner
Gündem

Dinçer, sanayi esnafını ziyaret etti

esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdüren belediye başkanı dr. evren dinçer, sanayi esnafları ile bir araya geldi. belediye meclis Üyesi yakup Ülger de başkan dinçer”in ziyaretine eşlik etti. her fırsatta vatandaşlarla bir..

Dinçer, sanayi esnafını ziyaret etti
banner

esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdüren belediye başkanı dr. evren dinçer, sanayi esnafları ile bir araya geldi. belediye meclis Üyesi yakup Ülger de başkan dinçer”in ziyaretine eşlik etti. her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek esnaf ziyareti yapan belediye başkanı dr. evren dinçer, tek tek işyerlerinde esnafları ziyaret ederek sohbet etti. başkan dinçer, esnafların talep ve sıkıntılarını dinleyerek; “esnaflarımızla soba başında sohbet ederek, hem elimizi hem gönlümüzü ısıttık” dedi. sanayi ve emekçilerin önemine vurgu yapan başkan dinçer, büyük beceri isteyen zanaatların devam ettirilmesinin önemli olduğuna dikkat çekti. Şehrin gelişmesinde ve orta ölçekli ekonomiye katkısından ötürü zanaatkârların büyük rol oynadığını belirtti. esnafların her zaman yanında olduğunu dile getiren başkan dinçer, esnaflarla sohbet ederek, işleriyle ilgili bilgi aldı. yeni sanayi sitesi”nin sanayi esnafı ve şehir için güzel bir yatırım olduğunu belirten başkan dinçer, hem şehre hem de sanayi esnafına hayırlı olmasını diledi. dinçer; “meclis üyemiz yakup Ülger ile birlikte işyerlerine konuk olduğumuz tüm sanayici esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.” dedi. sanayi esnafı da belediye başkanının ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası