banner
Gündem

Dinçer’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

aksaray belediye başkanı evren dinçer”in belediye başkanlığı görevini devralmasından bugüne kadar her kesimden hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. aksaray belediye başkanı evren dinçer”in belediye başkanlığı görevini devralmasından bugüne kadar her..

Dinçer’e hayırlı olsun  ziyaretleri devam ediyor
banner

aksaray belediye başkanı evren dinçer”in belediye başkanlığı görevini devralmasından bugüne kadar her kesimden hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
aksaray belediye başkanı evren dinçer”in belediye başkanlığı görevini devralmasından bugüne kadar her kesimden hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. başkan dinçer”e ziyaret kapsamında ankara İş geliştirme direktörü uğur emre göçen ve beraberindeki misafir ile aksaray”ın genç esnaflarından evren akın ve semih yapılcan”da ziyaret etti. her iki grupla ayrı ayrı görüşen başkan evren dinçer,”misafirlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
afrİkali Ünİversİte ÖĞrencİsİnden hayirli olsun zİyaretİ
aksaray Üniversitesi İnşaat mühendisliği 1. sınıf Öğrencisi burundili athumani (osman) ntakirutimana aksaray belediye başkanı evren dinçer”i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. aksaray”da eğitim gören afrikalı öğrenciyi makamında kabul eden belediye başkanı evren dinçer, athumani (osman) ntakirutimana ile karşılıklı görüş alış verişinde bulunduktan sonra öğrenciye; eğitim hayatında başarılar dileyerek, nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
tÜrk metal sendİkasi heyetİnden zİyaret
türk metal sendikası aksaray Şube başkanı muhterem taşdemir ve beraberindeki heyet, aksaray belediye başkanı evren dinçer”i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. türk metal sendikası yöneticileriyle bir süre görüşen başkan dinçer, nazik ziyaretlerinden dolayı aksaray Şube başkanı muhterem taşdemir ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
hÜda par aksaray yÖnetİmİnden zİyaret
kamu kurum ve kuruluşları ile stk”ların yanı sıra siyasi partilerden de aksaray belediye başkanı evren dinçer”e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. hÜda par aksaray İl başkanı Özgür kalkan ve yönetim kurulu üyeleri, aksaray belediye başkanı evren dinçer”i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. başkan dinçer, nazik ziyaretlerinden dolayı hÜda par aksaray İl başkanı Özgür kalkan ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
ak İrfan kolejİ yÖnetİmİnden zİyaret
Özel eğitim kurumlarının yöneticilerinden belediye başkanı evren dinçer”e ziyaret. ak İrfan koleji yönetim kurulu başkanı ali Öztürk ve beraberindeki misafiri aksaray belediye başkanı evren dinçer”i makamında ziyaret etti. kolejin yönetim kurulu başkanı ali Öztürk, başkan dinçer”e çeşitli hediyeler takdim etti. eğitimcilerle bir süre görüş alış verişinde bulunan belediye başkanı evren dinçer, “ak İrfan koleji yönetim kurulu başkanı ali Öztürk ve beraberindeki misafirimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası