banner
Spor

Down Sendromlular Futsal Milli Takımı Aksaray’da

türkiye futbol federasyonu”nun (tff), ‘türkiye futbol oynuyor” projesi kapsamında destek verdiği türkiye Özel sporcular spor federasyonu bünyesindeki down sendromlular futsal milli takımı, 04 ekim ve 11 ekim tarihleri arasında İtalya”da..

Down Sendromlular Futsal  Milli Takımı Aksaray’da
banner

türkiye futbol federasyonu”nun (tff), ‘türkiye futbol oynuyor” projesi kapsamında destek verdiği türkiye Özel sporcular spor federasyonu bünyesindeki down sendromlular futsal milli takımı, 04 ekim ve 11 ekim tarihleri arasında İtalya”da düzenlenecek avrupa Şampiyonası öncesi aksaray”da kampa başladı.

paralimpik olimpiyat hazırlık merkezi”nde antrenmanlara başlayan ay yıldızlılar, 2021 yılı avrupa Şampiyonluğunu bu yıl dünya Şampiyonası çıtasına yükseltmek istiyor.

aksaray kampının iddialı başladığını belirten teknik direktör İbrahim acar, “3 Şubat ve 13 Şubat tarihleri arasında dünya Şampiyonası öncesi futsal milli takım kampımız başladı. aksaray”da çok iyi bir çalışma ortamımız var. 2018 yılında avrupa Şampiyonasında 3″üncü olduk. 2021 yılında ise avrupa Şampiyonu olduk. bu yıl 1 nisan ve 11 nisan tarihleri arasında peru”nun lima şehrinde yapılacak olan dünya Şampiyonasına katılarak ülkemize altın madalyayı getirmeyi arzu ediyoruz” dedi.

“aksaray mİsafİrperver bİr Şehİr”

paralimpik tesisleri”nde 11 sporcu ve 4 antrenör ile antrenman yaptıklarını belirten acar, “aksaray kampı çok verimli geçiyor. burada 3 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. bu kapsamda aksaray belediye başkanı dr. evren dinçer”e takımımıza vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası