banner
Gündem

Dualarımızla askerimizin ve polisimizin yanındayız

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, Şehit emniyet müdürü ali er”in oğlu olan ve yakın zamanda ankara emniyet müdür yardımcılığına atanan eraslan er”i ziyaret etti. ankara emniyet müdürlüğü..

Dualarımızla askerimizin ve polisimizin yanındayız
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, Şehit emniyet müdürü ali er”in oğlu olan ve yakın zamanda ankara emniyet müdür yardımcılığına atanan eraslan er”i ziyaret etti.
ankara emniyet müdürlüğü Özel harekât Şube müdürlüğü”ndeki ziyarette eraslan er”le görüşen rektör Şahin, vatanın her ferdinin şehitlere minnettar olduğunu ve aksaraylı Şehit emniyet müdürü ali er”in de, milletin kalbinde her zaman dualarla ve hayırla yâd edildiğini kaydetti. emniyet müdürü yardımcısı eraslan er”i tebrik eden ve aksaray”dan selamlar götüren rektör Şahin, Şehitlik kürsüsündeki Şeref defterini imzaladı. Özel harekât kahramanlarıyla birlikte şehitler için dua eden asÜ rektörü, “ankara emniyet müdürü yardımcılığına atanan kıymetli müdürümüze yeni vazifesinde üstün başarılar diliyoruz. dualarımız ve tüm iyi dileklerimiz her daim onlarla. allah, askerimizin, polisimizin yardımcısı olsun…” dedi.
emniyet müdürü yardımcısı eraslan er de ziyareti münasebetiyle asÜ rektörü prof. dr. yusuf Şahin”e teşekkür etti, milletin ve devletin huzuru için çalıştıklarını belirtti. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası