banner
Esnaf

​Düğünler can suyu oldu

düğün sezonunun açılmasıyla birlikte dünya evine girecek çiftler, gelinlikten damatlık alışverişine, çeyizden davetiyeye, düğün yerinden kuaföre kadar pek çok alanda hareketliliğin başlamasını sağladı.  düğün sezonunun açılmasıyla birlikte dünya evine girecek..

​Düğünler can suyu oldu
banner

düğün sezonunun açılmasıyla birlikte dünya evine girecek çiftler, gelinlikten damatlık alışverişine, çeyizden davetiyeye, düğün yerinden kuaföre kadar pek çok alanda hareketliliğin başlamasını sağladı. 
düğün sezonunun açılmasıyla birlikte dünya evine girecek çiftler, gelinlikten damatlık alışverişine, çeyizden davetiyeye, düğün yerinden kuaföre kadar pek çok alanda hareketliliğin başlamasını sağladı. piyasada ise düğün sezonu sevinci hâkim olurken esnaf, düğün hazırlıklarıyla birlikte mobilyadan beyaz eşyaya kiralık – satılık evlere kadar birçok sektörde canlanma olduğunu belirtti.
aksaray”da düğün sezonun başlaması ile esnafların hereklendiği belirten pc pank sistemleri işletmecisi uğur sürücü, “Şu anda düğün kameralarını cd ve dvd”e aktarıyoruz. düğün solanlarında kameramanların çektiklerini kasetlere aktarıyoruz. İşleri yetiştirmek için günün 18 saati yoğun bir şekilde çalışıyoruz. bir aktarım 2 saati buluyor. bu yüzden 7-8 bilgisayar ile çalışıyoruz. düğünler aksaray piyasasına adeta can suyu oldu. bu hareketlilik 2 ay daha sürer ve tekrar normale döneriz.” dedi. foto-haber: ali furat
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası