banner
Gündem

Ebabil kuşuna gözü gibi bakıyor

yolda bulduĞu ebabİl yavrusunu kiyma İle beslİyor aksaraylı esnaf muammer tıpırdamaz, dün kaldırımda yürürken yol üzerinde bir kuş gördü. uçamadığını fark edince yanına giderek kuşu alan tıpırdamaz, kuşun nadir görülen..

Ebabil kuşuna  gözü gibi bakıyor
banner

yolda bulduĞu ebabİl yavrusunu kiyma İle beslİyor
aksaraylı esnaf muammer tıpırdamaz, dün kaldırımda yürürken yol üzerinde bir kuş gördü. uçamadığını fark edince yanına giderek kuşu alan tıpırdamaz, kuşun nadir görülen ebabil kuşu olduğunu gördü.
bitkin düşen yavru ebabil kuşunu koruma altına alan tıpırdamaz, kendisinin de kanarya beslediğini ve kuş türlerine ilgili duyduğunu belirtti.
tıpırdamaz,” İnternetten araştırdığımda bu kuşun yavru ebabil kuşu olduğunu öğrendim. açlık ve susuzluktan bitkin düşen yavru kuşa kendi kuşlarım gibi bakıyorum. kıyma veriyorum, suyunu ve yemini veriyorum, bu şekilde beslemeye çalışıyorum. bu kuşu kontrol için aksaray Üniversitesi veterinerlik fakültesine götüreceğim. uçmaya başlayıncaya tekrar doğaya salacağım.”dedi. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası