banner
Gündem

El birliği ile şehrimizi ve ASÜ’yü daha da büyüteceğiz

  sultanhanı İlçesi belediye başkanı fahri solak, sgk İl müdürü bilal akgün ve İŞkur İl müdürü mahmut akkuş, ikinci dönem rektörlük görevinde prof. dr. yusuf Şahin”e başarılar diledi.    sultanhanı..

El birliği ile şehrimizi ve  ASÜ’yü daha da büyüteceğiz
banner

 
sultanhanı İlçesi belediye başkanı fahri solak, sgk İl müdürü bilal akgün ve İŞkur İl müdürü mahmut akkuş, ikinci dönem rektörlük görevinde prof. dr. yusuf Şahin”e başarılar diledi. 
 
sultanhanı İlçesi belediye başkanı fahri solak, sgk İl müdürü bilal akgün ve İŞkur İl müdürü mahmut akkuş, ikinci dönem rektörlük görevinde prof. dr. yusuf Şahin”e başarılar diledi. makamında Şahin”i ziyaret eden heyet, asÜ ile kurulan işbirliklerini geliştirmek arzusunda olduklarını vurguladılar. sultanhanı İlçesi”nde, teknik bilimler meslek yüksekokulu”na bağlı programların aktif olduğunu, okulu geliştirmeye dair çalışmaların da sürdüğünü belirten rektör Şahin, “sayın belediye başkanımız ilçede bizlere her zaman destek olmuştur. kendisine teşekkür ediyoruz. ayrıca sgk ve İŞkur”la da, öğrencilerimizin eğitim sırasında ve sonrasındaki süreçte işlerini kolaylaştıracak pek çok çalışma yapıyoruz. bu çalışmalara katkılarından dolayı da kurum müdürlerimize teşekkür ediyoruz. el birliği ile çalışarak şehrimizi ve Üniversitemizi daha da büyüteceğiz” dedi.
 
esnaf odalari bİrlİĞİnden “hayirli olsun” zİyaretİ
 
aksaray esnaf ve sanatkârlar odaları birliği başkanı doğan ceylan, ikinci dönem rektörlük görevine atanan prof. dr. yusuf Şahin”i ziyaret etti ve başarı dileklerini iletti. asÜ”nün, öğrenci potansiyeli itibariyle esnaflar açısından da kıymetli bir değer olduğunu, belirli aralıklarla esnaf odaları temsilcileriyle bir araya gelerek sorunları istişare ettiklerini kaydeden Şahin, “odalarımız ve üst birlikleriyle, öğrencilerimizin şehirdeki hayatlarını kolaylaştırma adına çalışmalarımız devam edecek. sayın başkan”a ve ekibine, ziyaretleri münasebetiyle teşekkür ediyoruz” dedi.
 
sİvİl toplum kuruluŞlariyla İŞbİrlİĞİmİz sÜrecek
 
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, Üniversitenin akademik tüm imkânlarının sivil toplum kuruluşlarının hizmetinde olduğunu söyledi. aksaray ticaret ve sanayi odası (atso) yönetim kurulu başkanı cüneyt göktaş, beraberinde meclis Üyesi murat koyuncu ve almanya”da iş yaşantısını sürdüren İşadamı ali dede gönen ile birlikte rektör Şahin”i ziyaret etti ve yeni dönem görevini tebrik etti. çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla sürdürdükleri işbirliklerinin olduğunu, atso ile de önemli çalışmalar yaptıklarını anımsatan rektör Şahin, ziyaretleri münasebetiyle heyete teşekkür etti. görüşmede, erasmus + yükseköğretim programı yükseköğretim Öğrenci ve personel hareketliliği konsorsiyum projesi hakkında da istişarelerde bulunuldu. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası