banner
Gündem

Emniyet Müdürü Kolcu’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri

  aksaray belediye başkanı evren dinçer, İl emniyet müdürü olarak aksaray”a atanan 1.sınıf emniyet müdürü murat kolcu”ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.   aksaray belediye başkanı evren dinçer, İl emniyet müdürü..

Emniyet Müdürü Kolcu’ya  ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri
banner

 
aksaray belediye başkanı evren dinçer, İl emniyet müdürü olarak aksaray”a atanan 1.sınıf emniyet müdürü murat kolcu”ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
aksaray belediye başkanı evren dinçer, İl emniyet müdürü olarak aksaray”a atanan 1.sınıf emniyet müdürü murat kolcu”ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
evren başkanın ziyaretine; ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, İl genel meclis başkanı mehmet tüzün, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, kadın kolları başkanı ferhan polat ve gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç”da eşlik etti.
aksaray belediye başkanı evren dinçer, yeni emniyet müdürü murat kolcu”nun daha önce aksaray”da görev yapmış olmasının ve şehri tanımasının bir avantaj olduğunu belirterek ” Şehrimize hoş geldiniz. yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. halkımızın ve şehrimizin huzur ve güvenliği için elinizden geleni yapacağınıza inanıyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. allah utandırmasın.” ifadelerini kullandı.
aksaray”ın yeni emniyet müdürü murat kolcu ise başkan evren dinçer ile beraberindeki heyete, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
rektÖr prof. dr. yusuf Şahİn”den zİyaret
 
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, aksaray emniyeti ile öteden bu yana süren uyumlu çalışmaların devam edeceğini söyledi.
 
rektör Şahin, kısa süre önce aksaray”a atanan emniyet müdürü murat kolcu”ya tebrik ziyaretinde bulundu. kurumlar arası işbirliğinin, çalışmalardan alınan verime müspet bir katkı sunduğunu kaydeden rektör Şahin, “Öteden bu yana aksaray emniyet müdürlüğü ile uyumlu şekilde çalışıyoruz. her iki kurumun, işbirliği içerisinde yürüttüğü çalışmalar devam edecek. sayın müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyor, kendisini tebrik ediyoruz” dedi.
 
aksaray emniyet müdürü murat kolcu da, asÜ rektörü Şahin”e, ziyaretleri münasebetiyle teşekkür etti. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası