banner
Esnaf

Endüstriyel mutfaklar için profesyonel hizmet

aksaray”da endüstriyel mutfak ve zücaciye sektörlerinde hizmet veren İsmail güzel, iki farklı işletmesi ile bu sektörlerde duyulan tüm ihtiyaçları karşılıyor.  aksaray”da endüstriyel mutfak ve zücaciye sektörlerinde hizmet veren İsmail güzel,..

Endüstriyel mutfaklar  için profesyonel hizmet
banner

aksaray”da endüstriyel mutfak ve zücaciye sektörlerinde hizmet veren İsmail güzel, iki farklı işletmesi ile bu sektörlerde duyulan tüm ihtiyaçları karşılıyor.  aksaray”da endüstriyel mutfak ve zücaciye sektörlerinde hizmet veren İsmail güzel, iki farklı işletmesi ile bu sektörlerde duyulan tüm ihtiyaçları karşılıyor. endüstriyel mutfak malzemeleri satış noktası ve zücaciye  satış noktası olarak profesyonel bir hizmeti aksaraylılara sunan güzel; “artık aksaray”dan bir mutfak ürünü için şehir dışına gitmeye gerek kalmadı. yeni açılacak  restoranlar, kafeler, lokantalar için a dan z ye endüstriyel mutfak malzemelerimiz, bunun yanı sıra evlerimizde ihtiyaç duyduğumuz mutfak malzemeleri ve yuva kuracaklar için özel çeyizlik ürünlerimizle profesyonel bir hizmet veriyoruz.”dedi.
çeyİzlİk ÜrÜnlerde yenİ yil
kampanyalari yÜz gÜldÜrÜyor
aksaray”da 12 yıldır zücaciye sektöründe faaliyet gösteren güzeller zücaciye işletmecisi İsmail güzel, 2018 yılına kampanya ve indirimlerle girdiklerini ifade etti. çeyizlik tüm paketlerde indirim olduğunu ve düğün yapacak çiftlere bu fırsatları kaçırmamaları gerektiğini aktaran güzel; “yeni yıl ile birlikte ürünlerimizde kampanya başlattık. Şu anda çeyizlik paketlerde yüzde yirmi net indirimimiz var. 2 bin 600 lira olan çeyizlik paketin fiyatını biz şuanda 2 bin 200 liraya kadar düşürdük.  çeyiz paketleimizin içinde de a dan z ye içinde her şey mevcut. fiyatların düşmesi ile işlerimizde de gözle görülür bir artış yaşamaya başladık. yeni ev kuracak gençlerin bu kampanya ile yüzünü güldürdük." diye konuştu.
endÜstrİyel mutfak anlaminda
profesyonel hİzmet verİyoruz
endüstriyel mutfak anlamında aksaray halkına yeni açtıkları şube ile profesyonel hizmet verdiklerini belirten güzel, “son yılarda şehrimize modern  restoranlar, kafeler, lokantalar gibi birçok iş yeri açılıyor. bizde bu işyerlerinin tüm mutfak ve kafe bölümü ürünlerini tedarik ediyoruz. artık konya ve ankara”ya gitmeden şehrimizde bu hizmetleri aksaraylı hemşerilerimizin ayaklarına götürüyoruz. yüzlerce ürünü elimizde mevcut tutuyoruz. bu alanda müşterilerimiz aradıkları şeyi anında tedarik edebiliyorlar. bu sayede işletme sahiplerini şehir dışına gitmekten de kurtarıyoruz. birde paramız bu şekilde şehrimizde kalıyor.”dedi.
proje çİzİm ve tasarim İŞlerİ de yapiyoruz
İşlerinin sadece endüstriyel mutfak malzemesi satmakla kalmadığını bunun yanı sıra açılacak iş yerlerine mutfak alanları için özel proje çizimi de yaptıklarını ifade eden İsmail güzel; “İşletme olarak yeni açılacak işletmelere yönelik proje çizimi ve tasarım da yapıyoruz. İşletme açacak vatandaşlarımıza her konuda en iyi şekilde hizmet vermeyi sürdürüyoruz. amacımız şehrimizde eksikliği hissedilen bu alanda profesyonel bir hizmet sunarak ihtiyaçlara en iyi şekilde cevap vermektir."dedi. foto-haber :ali furat 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası