banner
Gündem

Erel esnaflarla bir araya geldi

İyİ parti milletvekili adayları ayhan erel cumhuriyet bulvarı ve eras İş merkezi içerisinde bulunan esnafları ziyaret etti.  İyİ parti milletvekili adayları ayhan erel cumhuriyet bulvarı ve eras İş merkezi içerisinde..

Erel esnaflarla bir araya geldi
banner

İyİ parti milletvekili adayları ayhan erel cumhuriyet bulvarı ve eras İş merkezi içerisinde bulunan esnafları ziyaret etti.  İyİ parti milletvekili adayları ayhan erel cumhuriyet bulvarı ve eras İş merkezi içerisinde bulunan esnafları ziyaret etti. vatandaşların sorunlarını dinleyen ve seçildikleri taktirde bu sorunlara nasıl çözümler bulacaklarını anlatan erel: “ziyaretlerimiz esnasında gördük ki genel başkanımız ve cumhurbaşkanı adayımız meral akşener”in de söylediği gibi,  devlet amacını yitirerek milleti yıpratmıştır, nereye gitsek milletin yıprandığına dair delilleri gözlerimiz ile görüyoruz. türkiye”yi bir bütün olarak kapsayan bir anlayıştan çıkılmış, yıpranan esnaf kendi kaderine terk edilmiş, insanlar görüşlerine göre ya ötekileştirilmiş, ya ödüllendirilmiş, ortası kalmamış. hangi görüşe sahip olursa olsun benim vatandaşım diyen bir devlet kalmamış. biz İyİ parti olarak seçildiğimiz günden itibaren yeniden bu ülkeyi derleyip toplayacak yalnız kalan vatandaşımızı, esnafımızı kucaklayacağız.  devlet bünyesinde yapılan atama ve terfilerde liyakati hakim kılacağız. gelirler konusundaki haksızlıkları ortadan kaldıracağız. tüm türkiye”yi kucaklayacağız. yolsuzluk ve rüşveti ortadan kaldırarak esnafımızın ve vatandaşlarımızın devlet kurumlarında ki işlerini gönül rahatlığı ile halletmelerini sağlayacağız. Ülkenin ve aksaray”ın sorunlarını bir bütün olarak ele alacak ve her birine kalıcı çözümler bulmadan işin peşini bırakmayacağız. biz iktidara geldikten sonra ne suratı asık memur, ne mutsuz esnaf görmeyeceksiniz. buna söz veriyoruz, yüzünü güneşe dönen insanları pişman etmeyeceğiz”” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası