banner
Siyaset

Ertürk, ‘15 Mayıs sabahı çizmelerimizi giyeceğiz’

Millet İttifakı bileşeni siyasi partilerin temsilcileri kent meydanında Ramazan Bayramı’na özel bir bayramlaşma programı düzenledi. Törende konuşan Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, İttifakın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir cenaze töreninde..

Ertürk, ‘15 Mayıs sabahı çizmelerimizi giyeceğiz’
banner

Millet İttifakı bileşeni siyasi partilerin temsilcileri kent meydanında Ramazan Bayramı’na özel bir bayramlaşma programı düzenledi. Törende konuşan Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, İttifakın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir cenaze töreninde maruz kaldığı sözlü saldırıya dikkat çekti.  Ertürk, “İslam dininin hoşgörüsünü, barış anlayışını ve kucaklaşma mesajlarını anlayamayan az sayıda yurttaşımız var. Biz, onlara kızmıyoruz. Cenabı Allah inşallah onların da kalbine sevgi katsın” dedi. Meydanda toplanan vatandaşların ve tüm Aksaray halkının Ramazan Bayramı’nı kutlayan Ertürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da hatırlatarak  “Meydanda çok sayıda evladımız var. Ben o evlatlarımızın gözlerine baktığımda bir siyasetçi olarak daha çok çalışmamız gerektiğini, daha çok iş yapmamız gerektiğini görüyorum ve sorumluluğumuzun ne kadar fazla olduğunu bir kere daha yürekten hissediyorum. Dünyada ilk kez çocuklarımıza bayram armağan büyük bir liderimiz var; onun da adı Mustafa Kemal Atatürk. Allah’ın izniyle umut dolu, mutluluk dolu bir gelecek bizleri bekliyor” dedi. Millet İttifakının hiçbir ferdinin umutsuz olmaya hakkı olmadığını ve çok çalışmak gerekliliğini vurgulayan Ertürk, “Seçimin hemen sonrasında çizmelerimizi giyeceğiz ve bu memleketin sorunlarını çözmek ve işleri yeniden yoluna koymak için hep birlikte çalışmaya başlayacağız” dedi. 14 Mayıs seçimlerini “Demokrasi ve Hürriyet Bayramı” olarak niteleyen Ali Abbas Ertürk, “14 Mayıs, Cumhuriyetimizin yüce ilkelerinin şaha kalktığı bir bayram olacak… Hepinizin bayramını kutluyorum” dedi.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası