banner
Siyaset

Ertürk seçim sonuçlarını değerlendirdi

İYİ Parti’den ikinci sıra adayı olarak seçime giren Ali Abbas Ertürk seçim sonuçlarını değerlendirdi. Ertürk konuşmasının başında Şırnak’ta şehit olan askerlere ve tüm Türk halkına rahmet diledi. İl Başkanlığı görevinde..

Ertürk seçim sonuçlarını değerlendirdi
banner

İYİ Parti’den ikinci sıra adayı olarak seçime giren Ali Abbas Ertürk seçim sonuçlarını değerlendirdi. Ertürk konuşmasının başında Şırnak’ta şehit olan askerlere ve tüm Türk halkına rahmet diledi. İl Başkanlığı görevinde bulunduğu süre boyuncu yürüttüğü çalışmalarda yanında olan herkese teşekkür eden Ertürk şöyle konuştu: “Biz, bize yakışan örgütlü mücadeleyi hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisi olarak verdik. Hepiniz yanımda oldunuz. Aksaray’da ki haksızlıklarla mücadele ederken en büyük dayanağım sizlerdeniz, gücümü sizden aldım. Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiyle de koşturduğumda o enerjinin ana kaynağı sizlerdiniz. Vicdanen bana verilen sorumluluğu yerine getirdiğimi düşünüyorum. Aksaray’ın hakkına sahip çıktım, dar gelirlinin, kimsesizlerin, yoksulun, mağdurun, zalimin zulmüne uğrayanın yanında olduğum için çok rahatım.”

‘AKSARAY HALKI SEÇİMİNİ YAPTI’

Aksaray halkının seçimini yaptığını söyleyen Ertürk, “Aksaray halkı sizin evladınız Ali Abbas Ertürk’e her türlü desteği sağlamıştır. İttifak öncesinde tüm partilerin anketleri bizim yüzde 18’e yaklaşan bir oyumuz olduğunu ortaya koymuştur. Aksaray halkı da üzerine düşeni yapmıştır. Bundan sonrada sizlerin emrinde gerekeni yapacağım. Bir vatandaş olarak Aksaray halkının iyiliği için hizmet vermeye devam edeceğim” dedi.

‘YÖNETİM KADROLARININ EMRİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM’

Siyasetin zor bir iş olduğunu aktaran Ertürk, “Bazen duygularımızı kontrol edemediğimiz uzun bir süreç geçirdik. Üç buçuk yılı birlikte geçirdiğim, bu süreçte kırdığım çalışma arkadaşlarımdan özür diliyorum ve helallik istiyorum. Bir kardeşiniz olarak partide hiçbir görevim yokken de bir genel başkan kadar, il başkanı kadar, ilçe başkanı kadar sorumlu hissetmeye ve partimizin yönetim kadrolarının emrinde çalışmaya devam edeceğim. Siyaset zor bir iş olduğu kadar, uzun bir mücadeledir. Bu mücadelenin sonuçlarını görmeye bazen insan ömrü müsaade etmeyebilir. Mustafa Kemal Atatürk verdiği mücadelenin sonucunu kendisi görememiştir ama biz torunları gördük” diye konuştu. Gençlere umutsuzluğa kapılmamaları gerektiğini belirten Ertürk, “Seçim sonuçları en çok gençleri üzdü. Gençlerimiz üzülmesin, umudunu yitirmesin, gençlerimizin umudunu yitirdiği yerde her şey biter. Mücadele edenler her zaman kazanamaz ama kazananlar er ya da geç mücadele edenler olacaktır” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası