banner
Eğitim

Etkinlikler eğitim-öğretimin önemli bir parçası

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, sosyal ve kültürel etkinliklerin eğitim-öğretim faaliyetlerinin önemli bir parçası olduğunu belirtti. adalet komisyonu başkanı gökhan oflaz, rektör Şahin”i ziyaret etti. kampüste farklı..

Etkinlikler eğitim-öğretimin önemli bir parçası
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, sosyal ve kültürel etkinliklerin eğitim-öğretim faaliyetlerinin önemli bir parçası olduğunu belirtti.
adalet komisyonu başkanı gökhan oflaz, rektör Şahin”i ziyaret etti. kampüste farklı ilgi alanlarına hitap eden çok sayıda sosyal ve kültürel etkinlik yapıldığını, bu etkinliklerin önemlice bir kısmının da dış paydaşlarla birlikte gerçekleştirildiğini dile getiren prof. Şahin, “düzenlenen etkinlikler eğitim-öğretimin önemli bir parçası. Şehir-Üniversite ilişkilerinin bir yansıması olarak etkinliklerimizi kamu başta olmak üzere, çeşitli kurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde yapıyoruz. hukuk, spor, tarım, kariyer, sanayi, müzik… çok çeşitli alanlara temas eden faaliyetlerimiz sürecek” dedi.
kısa açıklamanın ardından Şahin ve oflaz, yapılabilecek çalışmalara dair değerlendirmelerde bulundu. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası