banner
Gündem

Evren Dinçer, görevi devralıyor

aksaray”da hİzmet bayraĞi bugÜn resmİ olarak evren dİnçer”e teslİm edİlecek 31 mart 2019 mahalli İdareler yerel seçimlerinde ak partiden aday olan ve aksaray halkının teveccühü ile aksaray belediye başkanı seçilen..

Evren Dinçer, görevi devralıyor
banner

aksaray”da hİzmet bayraĞi bugÜn resmİ olarak evren dİnçer”e teslİm edİlecek 31 mart 2019 mahalli İdareler yerel seçimlerinde ak partiden aday olan ve aksaray halkının teveccühü ile aksaray belediye başkanı seçilen evren dinçer, bugün mazbatasını teslim alacak. saat 11.30″da merkez İlçe seçim kurulunda gerçekleştirilecek mazbata tesliminin ardından dinçer, belediye başkanlığı makamında gerçekleştirilecek devir teslim töreni ile birlikte aksaray”da hizmet bayrağını resmi olarak devralmış olacak.
aksaray”ın hak ettiği hizmetlere kavuşacağını ifade eden aksaray”ın yeni belediye başkanı evren dinçer, “31 mart tarihinde yapılan yerel seçimler sonucunda allah”ın emri, halkımızın teveccühü ile belediye başkanı seçildim. İnşallah ekibimizle birlikte halkımızla gönül köprüleri kuracağız. hemşerilerimizin de duaları ve destekleri ile projelerimizi gerçekleştirerek aksaray”ımızı hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız. 15 nisan pazartesi günü yapacağımız devir teslim törenine tüm halkımız davetlidir” şeklinde konuştu.
 
mazbata ve devİr teslİm tÖrenİ program akiŞi
15 nİsan pazartesİ
saat: 11.30 mazbata töreni (adliye)
saat: 12.30 Öğle namazı (ulu cami)
saat: 13.30 belediye Önü protokol konuşması
saat: 14.00 belediye makamında devir teslimin yapılması
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası