banner
Esnaf

Galericilerin umudu bayram ve yaz tatili

akaryakıt fiyatlarındaki artışın da etkisiyle yaz aylarında bekledikleri hareketliliği bulamayan ikinci el otomobil galericileri, umutlarını yaklaşan ramazan ve yaz tatiline bağladı.  akaryakıt fiyatlarındaki artışın da etkisiyle yaz aylarında bekledikleri hareketliliği..

Galericilerin umudu bayram ve yaz tatili
banner

akaryakıt fiyatlarındaki artışın da etkisiyle yaz aylarında bekledikleri hareketliliği bulamayan ikinci el otomobil galericileri, umutlarını yaklaşan ramazan ve yaz tatiline bağladı. 
akaryakıt fiyatlarındaki artışın da etkisiyle yaz aylarında bekledikleri hareketliliği bulamayan ikinci el otomobil galericileri, umutlarını yaklaşan ramazan ve yaz tatiline bağladı. aksaray İkinci el oto galericileri esnaflarından İlhan turgut; ”normal şartlarda ‘ikinci el” otomobillerin en fazla satıldığı ilkbahar ve bölümünün satışlar açısından durgun geçti. ‘İkinci el” otomobil galericileri, beklentilerini yaklaşan ramazan ve yaz tatiline yükledi. ramazan bayramı pazartesi gününe denk geliyor. tatillerin 9 güne uzaması ihtimali var. bu nedenle uzun tatil dönemlerine arabayla girmeyi arzu eden vatandaşların, ramazan ayının ortalarından itibaren piyasaya hareketlilik getireceğine inanıyoruz.” dedi.
lpg”lİ araçlar talep gÖrÜyor
akaryakıt fiyatlarındaki fahiş artışların, durgunluğunun yanı sıra, otomobil tercihlerini de etkilediğine değinen turgut, vatandaşların ‘ikinci el”de daha çok lpg”li araçlara yöneldiklerini bildirdi. turgut, tüketicilerin lpg”li araç satın alarak, akaryakıt zamlarından korunmayı amaçladıklarını dile getirerek, geçmiş yıllarda benzinli araçlara karşı dizel araçları tercih eden tüketicilerin sayısında da düşüş gözlendiğini belirtti. benzin ve dizel yakıt fiyatlarının birbirine yaklaşmasının, benzinli ve dizel araçlardaki talep miktarını da birbirine yaklaştırdığını ifade eden turgut, dizel araçların servisinin pahalı olması ve benzinli araçların fiyatlarının daha ucuz olmasının da bu tercihte etkili olduğunu sözlerine ekledi. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası