banner
Gündem

‘Geleceğimiz gençlerimize emanet’

aksaray milletvekili cengiz aydoğdu, 2019-2020 eğitim-Öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayınladı. aksaray milletvekili cengiz aydoğdu, 2019-2020 eğitim-Öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayınladı. aydoğdu; “yarınlarımızın inşasında vazife ve emek..

‘Geleceğimiz gençlerimize emanet’
banner

aksaray milletvekili cengiz aydoğdu, 2019-2020 eğitim-Öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
aksaray milletvekili cengiz aydoğdu, 2019-2020 eğitim-Öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
aydoğdu; “yarınlarımızın inşasında vazife ve emek sahibi olan, geleceğimizi emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımız ve gençlerimizin yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlamasının heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. bu vesileyle 2019-2020 eğitim öğretim yılının, ders başı yapacak bütün öğretmenlerimize, eğitim kadromuza, öğrencilerimize ve velilerimize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.
hedeflerini gerçekleştirme doğrultusunda hayat boyu eğitimi benimsemelerini sağlamamız gereken öğrencilerimizin kaliteli bir eğitim öğretim sisteminden faydalanmaları için eğitim başarısını ve niteliğini yükseltmek için her türlü gayreti göstermeye ve takipçisi olmaya devam edeceğiz. eğitimin her aşamasında fedakarlık ve sorumluluk içerisinde kutsal vazifelerini ifa eden bütün öğretmenlerimize ve eğitim kadrolarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.
bu duygu ve düşüncelerle bütün öğretmenlerimize, eğitim kadromuza ve sevgili öğrencilerimize sağlık ve mutluluk içerisinde başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyorum.” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası