banner
Spor

GELECEĞİN SULTANLARI YETİŞİYOR

kuzeyboruspor geleceğin sultanlarını yetişmek üzere başlattığı voleybol okulu projesi kapsamında 8-14 yaş grubunda öğrenciler ile çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor.   kuzeyboruspor geleceğin sultanlarını yetişmek üzere başlattığı voleybol okulu projesi kapsamında..

GELECEĞİN SULTANLARI YETİŞİYOR
banner

kuzeyboruspor geleceğin sultanlarını yetişmek üzere başlattığı voleybol okulu projesi kapsamında 8-14 yaş grubunda öğrenciler ile çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor.  
kuzeyboruspor geleceğin sultanlarını yetişmek üzere başlattığı voleybol okulu projesi kapsamında 8-14 yaş grubunda öğrenciler ile çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor.  birbirinden yetenekli 120 sporcu ile başlayan ve 4 farklı grupta antrenmanlarına devam eden geleceğin sultanları, ilk gün çalışmalarındaki heyecanı ve mutluluğu teknik ekibi mutlu etti. kuzeyboru voleybol okulunda antrenmanları veliler de yakından takip etti. spor servisi olarak geleceğin sporcularına başarılar diliyoruz.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası