banner
Gündem

Geleneksel mahalle iftarları devam ediyor

aksaray beledİyesİnİn geleneksel mahalle İftar yemeĞİ bu kez tacİn mahallesİnde gerçekleŞtİrİldİ     aksaray belediyesinin geleneksel mahalle iftarları devam ediyor. İftar yemeklerinin bu seferki durağı tacin mahallesi oldu. recep tayyip erdoğan..

Geleneksel mahalle  iftarları devam ediyor
banner

aksaray beledİyesİnİn geleneksel mahalle İftar yemeĞİ bu kez tacİn
mahallesİnde gerçekleŞtİrİldİ    
aksaray belediyesinin geleneksel mahalle iftarları devam ediyor. İftar yemeklerinin bu seferki durağı tacin mahallesi oldu.
recep tayyip erdoğan gençlik parkında düzenlenen iftar yemeğine, aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, eşi hasibe yazgı, ak parti milletvekili adayı muhammed aktaş, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç, meclis Üyeleri, muhtarlar ve teşkilat mensupları ile sayıda vatandaş katıldı.
başkan yazgı, eşihasibe yazgı ve beraberindeki ak parti heyeti iftar sofrasındaki tüm vatandaşları tek tek ziyaret edip tokalaşarak hasbıhal etti.
başkan yazgı mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada tüm vatandaşların ramazan ayını kutlayarak ” bu ayın huzuru, bereketi, mutluluğu inşallah hepinizin üzerine olsun. tuttuğumuz oruçlar ve yaptığımız ibadetler allah katında da inşallah kabul olur. İnşallah güzel bir şekilde ramazanımızı tamamlarız.” dedi.
vatandaşlar ise kendilerini iftar yemeğinde bir araya getiren başkan haluk Şahin yazgı”ya teşekkür ettiler. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası