banner
Gündem

Gençler mesken tutacak

aksaray”da gençlere hizmet edecek, onların sosyal ve kültürel hayatlarına katkı sağlayacak çalışmalar yapacak güzel bir mekân daha hizmete girdi. gençlik ve spor bakanlığı, gençlik projeleri destek programı”nın 2018/2 çağrısı kapsamında..

Gençler mesken tutacak
banner

aksaray”da gençlere hizmet edecek, onların sosyal ve kültürel hayatlarına katkı sağlayacak çalışmalar yapacak güzel bir mekân daha hizmete girdi. gençlik ve spor bakanlığı, gençlik projeleri destek programı”nın 2018/2 çağrısı kapsamında başarılı bulunup hibe almaya hak kazanan ‘somuncu baba kitap-kahve” kapılarını gençlere açtı.
akader ve kadem derneklerinin beraber yürüttüğü projenin açılışına – vali ali mantı, eşi işıl mantı, aksaray milletvekili İlknur İnceöz ve çok sayıda davetli katıldı.
gençlerin yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan proje koordinatörü orhan doğan; “Şehrimizin manevi önderi, anadolu”nun ulu çınarı somuncu babamızın adıyla bereketleneceğini umduğumuz projemiz; açılışını yapmakta olduğumuz bu güzel mekânı temel faaliyet alanı olarak alan ve bu ana faaliyete ek olarak şehrimizin gençlerine sosyal ve kültürel anlamda katkı sağlayacak yan faaliyetlerden oluşan bir farkındalık projesidir. proje süresince herkese açık olacak bu mekânda, gençler bir yandan çay veya kahve içerken diğer yandan kitap okuyup ders çalışabilecek veya tematik okuma programları, okur-yazar buluşmaları, proje döngüsü eğitimleri, müzik dinletileri gibi birçok faaliyette yer alabileceklerdir. yine 15 kişilik bir öğrenci ekibiyle bosna hersek”e yurt dışı gezisi düzenleyeceğiz. Üstelik tüm bu imkânlardan gençlik projeleri destek programının vermiş olduğu hibe desteği sayesinde ücretsiz olarak faydalanacaktır.”dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası