banner
Eğitim

Gençlerin yetişmesinde yol haritası belirlendi

İletİŞİm fakÜltesİ daniŞma kurulu toplandi aksaray Üniversitesi İletişim fakültesi danışma kurulu toplanarak öğrencilerin daha iyi şartlarda yetişmelerinde fikirler değerlendirilerek yol haritası belirlendi.  yeni dönemde öğrencilerin ortak eğitim programları ile sahada..

Gençlerin yetişmesinde   yol haritası belirlendi
banner

İletİŞİm fakÜltesİ daniŞma kurulu toplandi aksaray Üniversitesi İletişim fakültesi danışma kurulu toplanarak öğrencilerin daha iyi şartlarda yetişmelerinde fikirler değerlendirilerek yol haritası belirlendi.

 yeni dönemde öğrencilerin ortak eğitim programları ile sahada kendilerini ifade edebilmeleri doğrultusunda alınan kararın yerinde ve doğru bir karar olması görüşünde birleşen kurul üyeleri, öğrencilerin mesleki birikimlerini genişletmek ve alanlarında donanım sahibi olmaları açısından yerel medya ile buluşmaların sağlanacağı programların yapılmasına karar verildi. mesleki konferanslar ve fakülte bünyesinde kurulan iletişim ajansı vasıtası ile dijital ortamda gazetecilik mesleğine katkılar sunacak olan öğrencilerin kendi alanlarında yetişmelerinde büyük hassasiyet gösterilmesi, başta kurul başkanı olarak İletişim fakültesi dekanı prof. dr. nezahat duman ve diğer üyeler tarafından titizlikle üzerinde durulan bir konu olarak toplantıya yansıdı. toplantıda kurul üyelerinin çeşitli önerileri de gündem maddesine alındı. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası