banner
Spor

​GÖRME ENGELLİLERDEN MİLLİ BİRLİK KUPASI

aksaray”da ilk defa düzenlenen  ve geleneksel hale getirmeyi planlanlayan 68 aksaray görme engelliler spor kulübü ile birlekte 4 takımın katıldığı 15 temmuz aksaray goalball turnuvamısının ilki coşkuyla  dağılgan spor salonunda..

​GÖRME ENGELLİLERDEN MİLLİ BİRLİK KUPASI
banner

aksaray”da ilk defa düzenlenen  ve geleneksel hale getirmeyi planlanlayan 68 aksaray görme engelliler spor kulübü ile birlekte 4 takımın katıldığı 15 temmuz aksaray goalball turnuvamısının ilki coşkuyla  dağılgan spor salonunda gerçekleştirdi.  aziz sehitlerimiz ve gazilerimizin anısına yapılan  turnuva büyük heyacana sahne oldu. turnuva sonucunda sıralama şu şekilde oluştu:
 1.  68 aksaray görme engelliler s.k.
  2.  niğde görme engelliler s.k.
  3. somuncu baba engelsiz s.k.
   4. gönüllerin Şampiyonu antrenör takımı oldu .
68 aksaray görme engelliler spor kulübü  sporcusu ramazan dağ, bizlere her koşulda destek olan ve bu turnuvada da ev sahipliği yapan aksaray İl gençlik ve spor müdürlüğümüze şükranlarımızı sunarız.   ayrıca turnuvanın başından sonuna kadar takip eden değerli misafirlerimizi ve Şube müdürü Ömer çağlayan”a da ayrıca teşekkür ederiz."dedi.(haber merkezi )

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası