banner
Gündem

‘Güçlü aileler, güçlü   kadınlar ile olur’

merve dİnçer: saĞlikli ve mutlu bİr gelecek İstİyorsak, kadinlarimizin onurunu korumak ve Şahsİyetlerİnİ yÜceltmek zorundayiz aksaray belediyesi başkan eşi merve dinçer, 8 mart dünya kadınlar günü dolayısıyla piramit kafe”de engelli..

‘Güçlü aileler, güçlü    kadınlar ile olur’
banner

merve dİnçer: saĞlikli ve mutlu bİr gelecek İstİyorsak, kadinlarimizin onurunu korumak ve Şahsİyetlerİnİ yÜceltmek zorundayiz

aksaray belediyesi başkan eşi merve dinçer, 8 mart dünya kadınlar günü dolayısıyla piramit kafe”de engelli kadınlar ile bir araya geldi.

merve dinçer, tüm kadınların 8 mart dünya kadınlar günü”nü kutlayarak kadınların ve engelli bireylerin toplumdaki önemine vurgu yaptı. kadınların hak ettiği değerin verilmesi için tek bir günün yetmeyeceğini hatırlatan merve dinçer, aynı şekilde engellerin de sadece yapı olarak değişkenlik gösterdiğinin başka hiçbir farklılığın olmadığına vurgu yaptı. dinçer, inanç, kültür, gelenek ve toplumsal anlayış bazında her insanın özel olduğunu söyledi.

aksaray belediyesi”nin kadına ve engellilere öncelik verdiğini belirten merve dinçer, yapılan her çalışmanın toplumsal yarar sağlayacak nitelikte olduğunu kaydetti. kadınların toplumun ve geleceğin inşası konumunda olduğunu ifade eden dinçer; “kadın toplumumuzun en önemli ve en saygın yapılarından biri olan aile kurumunun temel bir üyesidir.  sağlıklı ve mutlu bir gelecek istiyorsak, kadınlarımızın onurunu korumak ve şahsiyetlerini yüceltmek zorundayız. bilinçli nesillere sahip olmak, en başta onları yetiştirecek olan kadınlarımıza verilen değer ile mümkündür” dedi.

konuşmasının devamında aksaray belediyesi bünyesinde kadınlara yönelik birçok projenin hayata geçtiğine değinen merve dinçer, bu projelerin başında kadın aktivite merkezlerinin geldiğini kaydetti. merve dinçer;

“aksaray belediyesi, kadınların vakitlerini değerlendirebilecekleri, kültürel ve sanatsal beceriler edinebilecekleri akmek ve kadın aktivite merkezleri ile şehrin birçok yerindeki kurslar ile kadınlara hizmet veriyor. kursiyerler beceriler kazanarak yaptıkları ürünler ile aile ekonomilerine katkı da sağlıyorlar. türk kadını üretkendir ve elindeki imkânları kullanmayı çok iyi bilir. geçmişten bu yana da fedakârlığı ile örnek olmuştur” diyerek konuşmasını tamamladı. 

programın sonunda otizmli genç bir kıza doğum günü sürprizi yapan merve dinçer, engelli ve ailelerin kadınlar gününü kutlayarak katılımcılara çiçek hediye etti. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası