banner
Gündem

‘Hayal et, araştır, keşfet’

aksaray bİlİm merkezİ ara tatİlde çocuklari eĞlendİrİrken ÖĞretİyor aksaray bilim merkezi, çocuklara ve gençlere yönelik yıl boyunca yaptığı etkinliklere ara tatilde de ara vermeden devam ediyor. gençlere ve çocuklara yönelik..

‘Hayal et, araştır, keşfet’
banner

aksaray bİlİm merkezİ ara tatİlde çocuklari eĞlendİrİrken ÖĞretİyor

aksaray bilim merkezi, çocuklara ve gençlere yönelik yıl boyunca yaptığı etkinliklere ara tatilde de ara vermeden devam ediyor.

gençlere ve çocuklara yönelik etkinlikleri ile yoğun olarak kullanılan aksaray bilim merkezi, bilim atölyesinde temel kodlama eğitimi, ahşap oyuncak atölyesi, robotik kodlama, ritim müzik etkinliği, besin günü etkinliği ve kuş yemliği yapım eğitimleri gibi eğitimler düzenliyor.

 

yaş gruplarına göre farklı seanslarda düzenlenen etkinliklere 5-7 yaş ve 8-12 yaş çocuklar katılım sağlayabiliyor. her etkinlik için 20 kişilik kontenjanlarla düzenlenen etkinlikler bugün başlarken devamının cuma ve cumartesi günü yapılması planlandı.

etkinliklerden faydalanan çocuklar şu açıklamalarda bulundu: “bilim merkezimizde vakit geçirmeyi çok seviyoruz. burada kendimizi geliştiriyor, kodlama öğreniyoruz. İlerde hayatımızın bir kısmı robotlarla olacağı için bizler bu yaşta robotları daha iyi anlıyoruz. ara tatil bizim için dolu dolu ve faydalı geçiyor. aksaray bilim merkezimizde bizlere birbirinden eğlenceli etkinlikler sunan belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz.” (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası