banner
Spor

Hazım Kulak’tan bir önemli başarı daha

sportif anlamda başarılarıyla kendisinden sürekli söz ettiren aksaray”ın gözde okullarından hazım kulak anadolu lisesi 23-26 Şubat”ta niğde”de yapılan genç kızlar b kategorisi grup yarışmalarında aksaray”ı başarılı bir şekilde temsil ederek..

Hazım Kulak’tan bir  önemli başarı daha
banner

sportif anlamda başarılarıyla kendisinden sürekli söz ettiren aksaray”ın gözde okullarından hazım kulak anadolu lisesi 23-26 Şubat”ta niğde”de yapılan genç kızlar b kategorisi grup yarışmalarında aksaray”ı başarılı bir şekilde temsil ederek yarıfinallere kaldı. sportif anlamda başarılarıyla kendisinden sürekli söz ettiren aksaray”ın gözde okullarından hazım kulak anadolu lisesi 23-26 Şubat”ta niğde”de yapılan genç kızlar b kategorisi grup yarışmalarında aksaray”ı başarılı bir şekilde temsil ederek yarıfinallere kaldı. türkiye”nin son 32 takımı arasına girmeye hak kazanan hazım kulak anadolu lisesi, hedeflerinin aksaray”ı en güzel şekilde temsil ederek bir üst tura daha çıkmak olduğunu aktardı.
okulun beden eğitimi öğretmenleri toprak keskin, yasemin karataş foto ve takım antrenörü yasin eroğlu "başarılarının devam edeceğini, bu yolda sıkı ve disiplinli bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini söylediler." (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası