banner
Spor

Hentbol takımımız ‘Türkiye Şampiyonası’na gidiyor

Aksaray’da 2022-2023 Okul Sporları Genç Kızlar Hentbol Grup müsabakaları sonuçlandı. Aksaray Belediyespor’un hentbolcuları oynadığı 3 maçı da kazanarak birinci oldu. Aksaray ekibi ikinci olan Kastamonu Dinamik Spor ile birlikte Türkiye..

Hentbol takımımız ‘Türkiye Şampiyonası’na gidiyor
banner

Aksaray’da 2022-2023 Okul Sporları Genç Kızlar Hentbol Grup müsabakaları sonuçlandı.

Aksaray Belediyespor’un hentbolcuları oynadığı 3 maçı da kazanarak birinci oldu. Aksaray ekibi ikinci olan Kastamonu Dinamik Spor ile birlikte Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Takım antrenörü Serkan Pala, “Aksaray’da oynadığımız 3 müsabakayı da kazanarak Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandık. Tüm oyuncularımızı yürekten kutluyorum” dedi.

Aksaray Belediyespor’a kupasını Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Vekili Gamze Çelik verdi.  İkinci olan Kastamonu DSK’ya kupasını Gençlik Spor İl Müdür yardımcısı Serdar Baydar, üçüncü olan Kırşehir Belediyespor’a kupasını Aksaray Belediyespor başantrenörü Muhiddin Kılınç verdi. Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası