banner
Spor

Hentbol’da kaybettik

hentbol kadınlar süper lig”in 14″üncü haftasında , temsilcimiz aksaray belediyespor rakibi Üsküdar belediyespor”a 38-25 mağlup oldu. İstanbul”da çamlıca spor salonu”nda oynanan karşılaşmayı hasan kılıç ve Özdemir kaan çınar hakem ikilisi..

Hentbol’da kaybettik
banner

hentbol kadınlar süper lig”in 14″üncü haftasında , temsilcimiz aksaray belediyespor rakibi Üsküdar belediyespor”a 38-25 mağlup oldu.

İstanbul”da çamlıca spor salonu”nda oynanan karşılaşmayı hasan kılıç ve Özdemir kaan çınar hakem ikilisi yönetti. karşılaşmanın ilk yarısı, ev sahibi takım Üsküdar belediyespor”un 15-13 üstünlüğü ile tamamlandı. baştan sona üstün bir oyun sergileyen Üsküdar belediyespor maçı 38-25 kazandı. maçın en skorer oyuncusu Üsküdar belediyespor”dan 9 sayı ile yağmur Özler oldu. temsilcimiz aksaray belediyespor 15″inci hafta karşılaşmasında 20 Şubat cumartesi günü görele belediye spor kulübü”nü misafir edecek. aksaray spor salonu”nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00″da başlayacak. foto-haber: erdi ulukayahentbol kadınlar süper lig”in 14″üncü haftasında , temsilcimiz aksaray belediyespor rakibi Üsküdar belediyespor”a 38-25 mağlup oldu.

İstanbul”da çamlıca spor salonu”nda oynanan karşılaşmayı hasan kılıç ve Özdemir kaan çınar hakem ikilisi yönetti. karşılaşmanın ilk yarısı, ev sahibi takım Üsküdar belediyespor”un 15-13 üstünlüğü ile tamamlandı. baştan sona üstün bir oyun sergileyen Üsküdar belediyespor maçı 38-25 kazandı. maçın en skorer oyuncusu Üsküdar belediyespor”dan 9 sayı ile yağmur Özler oldu. temsilcimiz aksaray belediyespor 15″inci hafta karşılaşmasında 20 Şubat cumartesi günü görele belediye spor kulübü”nü misafir edecek. aksaray spor salonu”nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00″da başlayacak. foto-haber: erdi ulukaya

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası