banner
Spor

HENTBOLDA MİLLİ MAÇLAR AKSARAY’DA OYNANACAK

hentbolda milli heyecan  aksaray”da yaşanacak  thf yönetim kurulu Üyesi ve a milli takımlar as başkanı hakan gümüşsoy”un girişimleri ve uzun uğraşları sonucunda vali aykut pekmez”in önderliğinde, belediye başkanı  haluk Şahin..

HENTBOLDA MİLLİ MAÇLAR AKSARAY’DA OYNANACAK
banner

hentbolda milli heyecan 
aksaray”da yaşanacak  thf yönetim kurulu Üyesi ve a milli takımlar as başkanı hakan gümüşsoy”un girişimleri ve uzun uğraşları sonucunda vali aykut pekmez”in önderliğinde, belediye başkanı  haluk Şahin yazgı”nın da büyük destekleri ile  milli maçlar aksaray”da yapılacak.  dünya hentbol Şampiyonası avrupa elemelerinde 5. grupta mücadele eden türkiye erkek milli hentbol takımımızın, 4 ocak 2018″ de hollanda ile ve 14 ocak 2018″de de yunanistan milli takımları ile yapacağı müsabakalar aksaray hasandağı spor salonu”nda oynanacak.
a milli takımımızın ay sonuna doğru aksaray”da kampa gireceğini, kamp merkezi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini söyleyen hakan gümüşsoy, hasandağı spor salonu”nda ehf kırıterlerinde uluslararası maç oynanabilmesi için gereken serme zeminin alımında sona gelindiğini, önümüzdeki günlerde zeminin aksaray”da olacağını, hasandağı spor salonu”ndaki eksiklerin kısa zamanda tamamlanacağını ve aksaray olarak milli heyecana hep birlikte sahip çıkacaklarına inandığını söyledi. başta valimiz aykut pekmez ve belediye başkanı  haluk Şahin yazgı olmak üzere aksaray ticaret odası,aksaray ticaret borsası”na teşekkür ederek, hep birlikte yapılan ortak çalışma sonucunda a milli takımlarımızı gururla aksaray”da misafir etmek için sabırsızlandıklarını belirten hakan gümüşsoy, kalan kısa zamanda eksikliklerin hepsini tamamlamak için var güçleriyle çalışacaklarını ve aksaray”ımızı milli takımlar şehri yapacaklarını söyledi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası