banner
Gündem

​İHH BAŞKANI ÖNDER ÖZKAN’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

İhh başkanı Özkan kurban”da arakan”da İhh başkanı Özkan kurban”da arakan”da aksaray İhh İnsani yardım derneği başkanı Önder Özkan gazetemizi ziyaret etti. ziyaretinde aksaray”da yetimler için yürüttükleri yaz kursu ve diğer..

​İHH BAŞKANI ÖNDER ÖZKAN’DAN GAZETEMİZE ZİYARET
banner

İhh başkanı Özkan
kurban”da arakan”da
İhh başkanı Özkan
kurban”da arakan”da
aksaray İhh İnsani yardım derneği başkanı Önder Özkan gazetemizi ziyaret etti. ziyaretinde aksaray”da yetimler için yürüttükleri yaz kursu ve diğer yardım faaliyetleri hakkında bilgi aktaran İhh başkanı Özkan, kurban bayramında arakan”da olacağını, myanmar hükümetinin soykırımından kaçıp bangladeş”e sığınan milyonu aşkın müslümanlara kurban yardımında şahitlik ve denetim görevinde bulunacağını belirtti. bir kurban bedelinin 850 tl olduğunu hatırlatan Özkan, dileyen hayırseverlerin İhh yoluyla hem yurtiçinde hem de yurtdışında kurbanlarını ihtiyaç sahipleri için değerlendirebileceklerini ifade etti.
Özkan makbuz yoluyla veya banka havale/eft yoluyla kabul edildiğini söyleyerek gerekli bilgileri değerli okuyucularımızın istifadelerine sundu.
hesap adi:
aksaray İnsan hak ve hÜrrİyetlerİ İnsanİ yardim derneĞİ
iban no: tr680020500009105070200001
açiklama: ad, soyad, tel no, kurban baĞiŞi bilgileri ile bankaya veya 05426572862 irtibat numarası ile makbuz karşılığı elden bağış yapılabileceğini belirten Özkan”a egemen gazetesi olarak hayırlı hizmetler dileriz. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası