banner
Eğitim

​İl Milli Eğitim Müdürü Kalebalta İlkokulu ve Ortaokulu Ziyareti

İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal, beraberinde temel eğitim Şube müdürü murat görmez ile kalebalta köyünde bulunan kalebalta İlkokulu ve ortaokulu”nu ziyaret etti. İl milli eğitim müdürü hacı Ömer..

​İl Milli Eğitim Müdürü Kalebalta İlkokulu ve Ortaokulu Ziyareti
banner

İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal, beraberinde temel eğitim Şube müdürü murat görmez ile kalebalta köyünde bulunan kalebalta İlkokulu ve ortaokulu”nu ziyaret etti.
İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal, beraberinde temel eğitim Şube müdürü murat görmez ile kalebalta köyünde bulunan kalebalta İlkokulu ve ortaokulu”nu ziyaret etti. mevsimlik işçi çocuklarının da bulunduğu okulları ziyaret eden İl milli eğitim müdürü okulların fiziki durumunu yerinde inceleyerek derslere katıldı ve öğrencilerle sohbet etti. mevsimlik işçi çocuklarının devamlılıkları ve ders başarıları hakkında okul idaresi ve öğretmenlerden bilgi alarak öğrencilerin öğle yemeğine katıldı ve öğrenci kumanyalarını kontrol etti. daha sonra idareci ve öğretmenlerle bir araya gelen İl milli eğitim müdürü toplantı yaparak eğitim ve öğretimle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası