banner
Gündem

‘İslam âleminin Regaip Kandil’ini ve üç aylarını tebrik ediyorum’

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy regaip kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı. altınsoy, “milletimizin ve İslam âleminin regaip gecesini tebrik ediyor, cenabıhak”tan üç ayların ve bu mübarek gecenin tüm..

‘İslam âleminin Regaip Kandil’ini  ve üç aylarını tebrik ediyorum’
banner

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy regaip kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

altınsoy, “milletimizin ve İslam âleminin regaip gecesini tebrik ediyor, cenabıhak”tan üç ayların ve bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. regaip kandili, recep, Şaban ve ramazan aylarını da kapsayan mübarek üç ayların başlangıcıdır. Üç aylar olarak adlandırdığımız mübarek aylardan, recep ayı”nın ilk kandil gecesi olan regaip kandili de, bugünlerden birisidir. cenabıhakk”ın her mümine bu kandil gününün manevi ikliminden daha fazla yararlanmayı nasip etmesini diliyorum.

türkiye olarak çok zorlu ve mücadele dolu zamanlardan geçiyoruz. salgınla mücadele gündemin en üst sıralarında olsa da, milletçe ciddi bağımsızlık mücadelesi içerisindeyiz. bizler, yılmadan yorulmadan dik durarak içeriden ve dışarıdan gelen saldırılara, cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan liderliğinde göğüs germeli, manevi iklimimizde çokça dua etmeliyiz. yollarımız zor, yollarımız meşakkatli, yollarımız hain dolu. bizler her şeye rağmen birlik olacağız ve bu mücadelenin sonunda; mutlu, huzurlu ve aydınlık yarınlara kavuşarak, büyük ve bağımsız türkiye hayalinin gerçekleştiğini göreceğiz. bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimizin ve İslam âleminin regaip kandil”ini ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı allah”tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası