banner
Gündem

İşverenlerden istihdam sözü

mÜsİad”ta İstİhdam teŞvİklerİ anlatildi. cumhurbaşkanı”nın talimatlarıyla başlatılan çalışma hayatında milli seferberlik kapsamında aksaray”da da ‘burasi aksaray burada İŞ var” sloganı ile bir dizi uygulamalar hayata geçirildi.uygulama çerçevesinde 2019 yılı istihdam..

İşverenlerden  istihdam sözü
banner

mÜsİad”ta İstİhdam teŞvİklerİ anlatildi.
cumhurbaşkanı”nın talimatlarıyla başlatılan çalışma hayatında milli seferberlik kapsamında aksaray”da da ‘burasi aksaray burada İŞ var” sloganı ile bir dizi uygulamalar hayata geçirildi.uygulama çerçevesinde 2019 yılı istihdam teşvikleri ve destekleri tanıtım programı düzenlendi. mÜsİad”ta düzenlenen programa işverenler yoğun bir katılımı gösterdi.
aksaray çalışma ve İş kurumu İl müdürü mahmut akkuş ve sosyal güvenlik İl müdürü bilal akgün, 18 başlıkta istihdam teşviki hakkında sunum gerçekleştirdi. İstihdam garantili ve garantisiz meslek edindirme kursları ile çok sayıda teşvikler işverenlere anlatıldı. akkuş ve akgün program sonunda işverenlerden istihdam sözü aldı.
2019 İstİhdam teŞvİklerİ
-3 ay ücret desteği, (yeni istihdama ücret desteği)
-İlave istihdam teşviki ,
-kısa çalışma uygulaması,
-5 puanlık indirim,
-İlave 6 puanlık indirim,
-asgari ücret desteği,
-İşbaşı eğitim programı,
-mesleki beceri işbirliği eğitim geliştirme protokolü kapsamında teşvikler,
-İşbaşı eğitim programı,
-çocuk bakım desteği,
-gençlerin yeni iş kurması halinde sunulan destekler,
-6111 sayılı genç kadın istihdamı teşviki. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası