banner
Spor

İzmir’e galibiyet için gittiler

68 aksaray belediye spor, ligin 5″inci  haftasında pazar günü deplasmanda ci group bucaspor takımına konuk olacak. İzmir yeni buca stadyumu”nda oynanacak olan mücadele saat 19.00″da başlayacak. 68 aksaray belediye spor,..

İzmir’e galibiyet  için gittiler
banner

68 aksaray belediye spor, ligin 5″inci  haftasında pazar günü deplasmanda ci group bucaspor takımına konuk olacak. İzmir yeni buca stadyumu”nda oynanacak olan mücadele saat 19.00″da başlayacak. 68 aksaray belediye spor, ligin 5″inci  haftasında pazar günü deplasmanda ci group bucaspor takımına konuk olacak. İzmir yeni buca stadyumu”nda oynanacak olan mücadele saat 19.00″da başlayacak. siyah-beyazlı ekipte  hedef puan ve puanlarla dönmek. maçı kırklareli bölgesinden Ömer Şivka, yardımcılıklarını ise aynı bölgeden can Öztekin ve göker erel, yapacak. 
aksaray belediyespor, ligin 5″inci  haftasında buca takımına konuk olacak. siyah-beyazlı ekip salı gününden itibaren başladığı çalışma hazırlıklarını dün sabah saat 10:30″da yaptığı antrenmanla tamamlayarak dün gece yola çıktı. takımda ise morallerin üst düzeyde olduğu gözlendi.
sezona deplasmanda yeni orduspor beraberliğiyle başlayan, evinde serik”e 2-1 mağlup olan ardından deplasmanda 90+5″de yediği golle karakörrüspor”a 1-0 mağlup olan siyah beyazlı ekip geçen hafta kendi sahasında silivri karşısında 2-1″lik skorla ilk galibiyetini alarak şeytanın bacağını kıran siyah beyazlı temsilcimizde hedef yinezorlu deplasmandan puan ve puanlar alarak dönmek.
aksaray belediyespor idmanlarını yakından takip eden kulüp başkanı cem çorakçı, bucaspor karşılaşmasının çok zor geçeceğini, rakiplerinin ilk mağlubiyetini geçen hafta aldıklarını ve bu maça mutlak galibiyet için çıkacaklarını, fakat bu zorlu karşılaşmadan puan ve puanlarla ayrılmak istediklerini belirtti. çorakçı,”” bucamspor karşılaşmasına çok önem veriyoruz ve geçen hafta kendi evimizde kazandığımız maçın devamını getirmek istiyoruz ve buradaki hemşerilerimizde maça bekliyoruz. cem çorakçı, pazar günü oynanacak olan karşılaşmadan mutlak puan ve puanlarla ayrılmak istediklerini belirterek orada buluna hemşerilerimize puan hediye edeceğiz.” dedi.
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası