banner
Gündem

Kadın girişimcilerden Vali Ali Mantı’ya ziyaret

türkiye odalar borsalar birliği (tobb) aksaray kadın girişimciler kurulu(kgk) ziyaretlerine devam ediyor. türkiye odalar borsalar birliği (tobb) aksaray kadın girişimciler kurulu(kgk) ziyaretlerine devam ediyor. aksaray ticaret ve sanayi odası (atso)..

Kadın girişimcilerden  Vali Ali Mantı’ya ziyaret
banner

türkiye odalar borsalar birliği (tobb) aksaray kadın girişimciler kurulu(kgk) ziyaretlerine devam ediyor.
türkiye odalar borsalar birliği (tobb) aksaray kadın girişimciler kurulu(kgk) ziyaretlerine devam ediyor.
aksaray ticaret ve sanayi odası (atso) ile ticaret borsası bünyesinde faaliyet gösteren tobb aksaray kadın girişimciler kurulu İl İcra komitesi başkanı berrin Özan ve komite üyeleri aksaray valisi ali mantı”yı ziyaret etti.
kabullerinden dolayı vali ali mantı”ya teşekkür eden kadın girişimciler kurulu başkanı berrin Özan, yeni üyeleri tanıttı, 7.dönem tobb aksaray kadın girişimciler kurulu adına yürütecekleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi. destek istedi.
valİ alİ manti, Önemlİ mesajlar verdİ
İlin kalkınması ile birlikte istihdam ve tarım sektörüne birçok konunun ele alındığı ziyarette vali ali mantı, önemli mesajlar verdi.  aksaray”ın ve ülkemizin gelişimi ve kalkınması için refah bir gelecek için kadın-erkek hep birlikte omuz omuza verebilirsek çocuklarımıza ve gelecek nesillere daha iyi bir gelecek bırakabiliriz diyen vali ali mantı, kadınların girişimcilik potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesinin önemine değindi. yeni yönetimi tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
kgk İkİncİ evİ tİcaret borsasi”na çikarma yapti
kadın girişimciler kurulu aksaray ticaret borsası başkanı hamit Özkök”ü ziyaret etti.
ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özkök, geçtiğimiz ay içerisinde oluşturulan tobb aksaray kadın girişimciler İcra kurulunun hayırlı uğurlu olmasını diledi. Özkök, tobb aksaray kadın girişimciler İcra kurulunun aksaray için çok önemli projeler çıkaracaklarına inancını dile getirerek destek sözü verdi.
Özkök, “borsa olarak kadın girişimcilerimize hazırladıkları ve çalışmakta oldukları her projede desteklerimizi sunacağız. yeni kurulumuzun şehirle bütünleşerek, şehirde istişare kültürünü oluşturduklarını görüyorum. bu nedenle çok güzel projeler çıkaracaklarını düşünüyorum. Şimdiden kendilerine hayırlı uğurlu olsun. oda ve borsa olarak her zaman yanınızdayız.  ben aksaray ticaret borsası adına söz veriyorum.” dedi.
sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda kadın girişimciler kurulu heyeti, aksaray ticaret borsası ve İŞkur tarafından düzenlenen “uygulamalı girişimcilik” eğitimine katılan kursiyerleri de ziyaret ederek istişarelerde bulundular. 
kadin gİrİŞİmcİler fİdan dİktİ
tobb aksaray kadın girişimciler kurulu ziyaret programını çevre bilinci oluşturmak ve doğaya katkı sağlamak amacıyla aksaray ticaret ve sanayi odası bahçesine fidan dikerek tamamladı.
İnsanlara çevre bilincini aşılamayı ve doğaya katkı sağlamayı hedefleyen kadın girişimciler, başkanları berrin Özan, öncülüğünde aksaray ticaret ve sanayi odası (atso) başkanı cüneyt göktaş, atso meclis başkanı fatih tekin, atso yönetim kurulu Üyesi hasan hüseyin Ünver ve oda genel sekreteri murat yılmaz ile birlikte dayanışma içerisinde farkındalık oluşturmak ve topluma örnek olmak için hep birlikte fidan diktiler. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası