banner
Spor

Kalpler Milli Takım için attı

2023 dünya Şampiyonası avrupa elemeleri 1″inci grup”taki 6″ncı ve son maçında yunanistan ile karşı karşıya gelen a milli erkek hentbol takımı, rakibine 28-20 mağlup oldu. milli takım alınan bu sonuçla..

Kalpler Milli Takım için attı
banner

2023 dünya Şampiyonası avrupa elemeleri 1″inci grup”taki 6″ncı ve son maçında yunanistan ile karşı karşıya gelen a milli erkek hentbol takımı, rakibine 28-20 mağlup oldu. milli takım alınan bu sonuçla 2023 dünya kupası”na katılmak için play-off oynama şansını kaybetti.  aksaray spor salonu”nda oynanan karşılaşmayı milli takıma gönül vermiş binlerce aksaraylı izledi. bayraklarla donatılan salonda takımlarına tam destek veren aksaray halkı, karşılaşma sonunda da alkışlayarak her koşulda milli takıma destek olacaklarını gösterdi.
‘firsatlari deĞerlendİremedİk,
oldukça basİt hatalar yaptik”
milli takım teknik direktörü okan halay, maçın ardından yaptığı açıklamada, kötü bir oyun sergilediklerini özellikle hücumda çok kötü bir performans ortaya koyduklarını belirtti. beklemedikleri bir mağlubiyetle grup mücadelelerini bitirdiklerini vurgulayan halay, şöyle konuştu: "bu kadar kötü oyuna rağmen maçı tekrar çevirme şansına sahiptik. kalecimiz bize öyle ya da böyle destek sağlamıştı. maçın bize gelme noktalarında yaptığımız büyük hatalar ve 7 metre atışlarının kaçırılması mağlubiyeti getirdi. basit hatalar yaptık, söyleyecek çok fazla bir şey yok. beklemediğimiz bir sonuç oldu. hücumda takımdan bu kadar kötü bir performans beklemiyordum. oyuna giren çıkan tüm oyuncularımız ellerinden gelen gayreti gösterdiler ama karşı takımın kalecisi bize karşı psikolojik olarak üstünlük sağladı. 7 metre atışlarından da belli oldu. maçın zorluk derecesi de oyuncuları ve bizi olumsuz etkiledi. 3 gün sonra yeni bir maç, yeni bir serüven. ayağa kalkmak ve mücadeleye devam etmek zorundayız."
 ‘elİmİzden gelenİ yaptik ama
beklemedİĞİmİz bİr skor oldu”
milli takım kaptanı alperen pektaş da kendilerini destekleyen taraftara çok teşekkür etti. bu skoru beklemediklerini ve üzüntülü olduklarını söyleyen pektaş, “alenen maçın bitmesini beklemiyorduk. basit golleri atamayınca, demoralize olduk. hentbolda düştüğünüz zaman geri dönmesi zor oluyor. takım arkadaşlarım ellerinden geleni yaptı. basit gol atmak lazım, basit golleri başaramadık. kaleci performansı maçın skorunu belirledi. bizim kalemizde de top çıktı ama ekstra basit golleri atamayınca maçın skoru böyle oldu. aksaray halkına teşekkür ediyorum. İnanılmaz destekleri vardı” diye konuştu.  foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası