banner
Gündem

Karatay; ‘Basın milletin vicdanına ses olmaktadır’

aksaray gazeteciler cemiyet başkanı yaşar karatay 10 ocak çalışan gazeteciler günü nedeni ile yaptığı basın açıklamasında gazeteciliğin önemine değindi.  aksaray gazeteciler cemiyet başkanı yaşar karatay 10 ocak çalışan gazeteciler günü..

Karatay; ‘Basın milletin  vicdanına ses olmaktadır’
banner

aksaray gazeteciler cemiyet başkanı yaşar karatay 10 ocak çalışan gazeteciler günü nedeni ile yaptığı basın açıklamasında gazeteciliğin önemine değindi. 
aksaray gazeteciler cemiyet başkanı yaşar karatay 10 ocak çalışan gazeteciler günü nedeni ile yaptığı basın açıklamasında gazeteciliğin önemine değindi. karatay; “demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. bu anlamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir. aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir. kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden biz gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar.”dedi. (haber merkezi) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası