banner
Esnaf

​Kasaplar kurban bayramına hazırlanıyor

aksaray”da baba mesleği kasaplığı sürdüren recep yerli sektör hakkında açıklamalarda bulundu . aksaray”da baba mesleği kasaplığı sürdüren recep yerli sektör hakkında açıklamalarda bulundu .yerli ,kurban bayramı öncesi et satışlarımız  düşmeye..

​Kasaplar kurban bayramına hazırlanıyor
banner

aksaray”da baba mesleği kasaplığı sürdüren recep yerli sektör hakkında açıklamalarda bulundu .
aksaray”da baba mesleği kasaplığı sürdüren recep yerli sektör hakkında açıklamalarda bulundu .yerli ,kurban bayramı öncesi et satışlarımız  düşmeye başladı. Şu anda tezgahımızda et fiyatları şu şekilde: dana eti 45 lira, kıyma 42 lira ,kuzu kemikli 45 lira kemiksiz ise 60 lira”dan alıcı buluyor.kurban bayramında kasaplar olarak hem kurban kesim hizmeti ve daha sonra kıyma çekme hizmeti vericeğiz."dedi.
canlı hayvan satışı da yapıyoruz
 biz kasap olarak besicilikte yapıyoruz. kendi yetiştirdiğimiz küçük baş ve büyük baş hayvanları da kurbana satıyoruz. bu yıl küçük baş koyun fiyatları 900 ile 1500 arası. büyük baş ise 7 bin lira ile 15 bin lira arasında değişiyor. Şu ana kadar 7-8 büyük baş 35 tanede küçük baş kurbanlık satışı yaptık. kurbanlık satışlarımız iyi durumda. sattığımız kurbanlıklarını kesimini de biz yapacağız. mezbaha ne büyük baş hayvanı 400 liraya kesimini yapıyor.biz ise kendi sattığımız hayvan olduğu için büyük başı 250 liraya kesiyoruz. küçük baş ise 50 liraya keseceğiz. "diye konuştu.
kıymalarınızı kasaplarda çektirin
kıymanın kilosunu bu yıl 1 liraya çekeceklerini belirten kasap recep yerli, kurban bayramında şehrimizde tüm esnaflar dükkanının önüne bir kıyma makinesi atıp kıyma çekiyor. vatandaşlarımız kıymayı işin ehli olan kasaplara çektirsinler . birde kıyma en az 1 gün dolapta dinlendikten sonra vatandaşlar kıymalarını çektirir ise daha sağlıklı olur."diye konuştu. foto-haber :ali furat
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası