banner
Esnaf

Kiralık araç sektörüne ilgi her geçen yıl artıyor

Özel sektörün ve belediyeler başta olmak üzere çeşitli kamu kurumlarının, vergi ve araç muayenesi gibi birçok konuda takibi kolaylaştırdığı ve tasarruf sağladığı gerekçesiyle kiralık araca yönelmesi, ile araç kiralamaya ilgi..

Kiralık araç sektörüne  ilgi her geçen yıl artıyor
banner

Özel sektörün ve belediyeler başta olmak üzere çeşitli kamu kurumlarının, vergi ve araç muayenesi gibi birçok konuda takibi kolaylaştırdığı ve tasarruf sağladığı gerekçesiyle kiralık araca yönelmesi, ile araç kiralamaya ilgi her yıl artıyor. Özel sektörün ve belediyeler başta olmak üzere çeşitli kamu kurumlarının, vergi ve araç muayenesi gibi birçok konuda takibi kolaylaştırdığı ve tasarruf sağladığı gerekçesiyle kiralık araca yönelmesi, ile araç kiralamaya ilgi her yıl artıyor.
aksaray “da yıldır oto kiralama işi yapan mahmut baltacı, piyasalar ve otomobil kiralama avantajları ile ilgili bilgiler verdi. baltacı; “sektörün kanatları daha yeni yeni havalanmaya başladı diyebilirim. Önceden bu işe sadece araba kiralama olarak bakılıyordu. ancak bu iş, içerisinde çok büyük finans ve risk yönetimi ile servis hizmetlerini de içeriyor. bizim sektörümüz, son yıllarda ürününün sadece araba olmadığını, asıl ürünün hizmet olduğunu yeni anladı. biz günlük araçları kiralarken emniyetle iç içeyiz araç kiralayacak kişinin bilgilerini emniyetin kapın sistemine giriyoruz. her hangi bir suçtan kaydı ve aranması varsa polis ekipleri olaya hemen müdahale ediyor. bu sistem bizim için çok faydalı oldu.genel olarak bu mevsimde 3-5 günlük kiralama olayları daha çok oluyor.yaz mevsimde ise aylık kiralamalara talep daha da artıyor. kurum kuruluş ve şirketler ise 1 yıllık araç kiralıyorlar. araç kiralayan bir kişi sadece araca yakıtını koyup araca biniyor. aracın sigortası, kaskosu, tamir ve bakamı işlemlerini biz takip edip yaptırıyoruz. bu olay araç kiralayacak kişilere cazip geliyor. İşlerimizde şu anada normal seyirde sürüyor. bir günlük fiyatımız 60-150 arası değişiyor. bunun yanında aylık ve yılık kiralamalar da fiyatlar daha da düşüyor."dedi.
"kİralik araç, avantaj saĞliyor"
baltacı, araç kiralamanın şirketlere ve kurumlara sadece maliyet avantajı sunmadığını da vurgulayarak, şunları söyledi: "araç kiralama şirketleri, araç alımından, yedek parça ve lastiğe kadar yüksek alım avantajına sahip. bu yüksek alım avantajını müşterileriyle paylaşıyorlar. bunun yanında vergi ödemeleri, araç muayeneleri, trafik cezaları gibi konuların takibi bir araçta çok kolay. ancak araç sayısı arttıkça bunların takibi zorlaşıyor. bu da sağladığı tasarrufla ve kolaylıkla araç kiralamayı çok sayıda araç kullanan şirketler için cazip hale getiriyor.”dedi. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası