banner
Spor

Kızlarımız Kastamonu Belediyespor’u konuk ediyor

türkiye bayanlar hentbol süper ligindeki başarılı temsilcimiz aksaray belediyespor, 7″ıncı hafta maçı da şampiyonluğun güçlü adayı kastamonu belediyespor “u misafir edecek.  türkiye bayanlar hentbol süper ligindeki başarılı temsilcimiz aksaray belediyespor, 7″ıncı hafta maçı..

Kızlarımız Kastamonu Belediyespor’u konuk ediyor
banner

türkiye bayanlar hentbol süper ligindeki başarılı temsilcimiz aksaray belediyespor, 7″ıncı hafta maçı da şampiyonluğun güçlü adayı kastamonu belediyespor “u misafir edecek. 
türkiye bayanlar hentbol süper ligindeki başarılı temsilcimiz aksaray belediyespor, 7″ıncı hafta maçı da şampiyonluğun güçlü adayı kastamonu belediyespor “u misafir edecek. avrupa”da gecen sezon final oynayan, bu sezon ehf kupası için oldukça güçlü bir kadro kuran kastamonu belediyespor ehf kupasından şanssız şekilde elenerek lige döndü. sezona oldukça iyi başlayan aksaray belediyespor, dar kadrosuna rağmen oynadığı 6 maçta 4 galibiyet alarak, dikkatleri üzerine çekti. mütevazı kadrosu ile süper ligde başarı ile aksaray”ı temsil eden kızlarımız güçlü rakiplerinden çekinmiyor. takımın form durumundan memnun olduğunu dile getiren belediyespor antrenörü muhiddin kılınç, ilk 6 maçlık periyotta istedikleri hedefe ulaştıklarını, kastamonu belediyespor ile çok zor bir maç oynayacaklarını, rakibin gücüne saygı duymakla birlikte sahada tüm güçleri ile mücadele edeceklerini söyledi. aksaray ile kastamonu belediyespor arasında oynanacak olan 7.hafta müsabakası pazar günü saat 13.00″da hasandagıspor salonunda oynanacak. formu ile dikkatleri üzerine toplayan kızlarımızın güçlü rakibi karşısında ne yapacakları merakla bekleniyortürkiye bayanlar hentbol süper ligindeki başarılı temsilcimiz aksaray belediyespor, 7″ıncı hafta maçı da şampiyonluğun güçlü adayı kastamonu belediyespor “u misafir edecek. 
türkiye bayanlar hentbol süper ligindeki başarılı temsilcimiz aksaray belediyespor, 7″ıncı hafta maçı da şampiyonluğun güçlü adayı kastamonu belediyespor “u misafir edecek. avrupa”da gecen sezon final oynayan, bu sezon ehf kupası için oldukça güçlü bir kadro kuran kastamonu belediyespor ehf kupasından şanssız şekilde elenerek lige döndü. sezona oldukça iyi başlayan aksaray belediyespor, dar kadrosuna rağmen oynadığı 6 maçta 4 galibiyet alarak, dikkatleri üzerine çekti. mütevazı kadrosu ile süper ligde başarı ile aksaray”ı temsil eden kızlarımız güçlü rakiplerinden çekinmiyor. takımın form durumundan memnun olduğunu dile getiren belediyespor antrenörü muhiddin kılınç, ilk 6 maçlık periyotta istedikleri hedefe ulaştıklarını, kastamonu belediyespor ile çok zor bir maç oynayacaklarını, rakibin gücüne saygı duymakla birlikte sahada tüm güçleri ile mücadele edeceklerini söyledi. aksaray ile kastamonu belediyespor arasında oynanacak olan 7.hafta müsabakası pazar günü saat 13.00″da hasandagıspor salonunda oynanacak. formu ile dikkatleri üzerine toplayan kızlarımızın güçlü rakibi karşısında ne yapacakları merakla bekleniyor

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası