banner
Spor

​Kızlarımız Rize’de Ardeşen ile karşılaşacak

türkiye bayanlar hentbol süper ligindeki başarılı temsilcimiz aksaray belediyespor bugün saat 17.00 “da rize ardeşen myo. spor salonunda ligin güçlü takımlarından ardeşen gsk ile karşılaşacak. türkiye bayanlar hentbol süper ligindeki..

​Kızlarımız Rize’de Ardeşen ile karşılaşacak
banner

türkiye bayanlar hentbol süper ligindeki başarılı temsilcimiz aksaray belediyespor bugün saat 17.00 “da rize ardeşen myo. spor salonunda ligin güçlü takımlarından ardeşen gsk ile karşılaşacak.
türkiye bayanlar hentbol süper ligindeki başarılı temsilcimiz aksaray belediyespor bugün saat 17.00 “da rize ardeşen myo. spor salonunda ligin güçlü takımlarından ardeşen gsk ile karşılaşacak. son 3 haftada 5 puan toplayan belediye spor bu maçta da puan çıkarmak için sahaya çıkacak. ligde rakip ayırt etmeden mücadele ettiklerini ve dolayısıyla ardeşen”in gücüne saygı duymakla birlikte takımına güvendiğini söyleyen antrenör muhiddin kılınç, son haftalardaki yükselen form grafiğini devam ettirebilmeleri halinde maçın her türlü sonuca açık olacağını söyleyerek, haftanın güzel maçlarından birini oynayacaklarına inandığını söyledi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası