banner
Spor

​Kızlarımız Üsküdarspor’u ağırlıyor

türkiye bayanlar hentbol süper ligi”nin 21.haftasında aksaray belediye spor, aksaray dağılgan spor salonu”nda ligin güçlü takımlarında Üsküdar belediyespor ile karşılaşacak. türkiye bayanlar hentbol süper ligi”nin 21.haftasında aksaray belediye spor, aksaray..

​Kızlarımız Üsküdarspor’u ağırlıyor
banner

türkiye bayanlar hentbol süper ligi”nin 21.haftasında aksaray belediye spor, aksaray dağılgan spor salonu”nda ligin güçlü takımlarında Üsküdar belediyespor ile karşılaşacak.
türkiye bayanlar hentbol süper ligi”nin 21.haftasında aksaray belediye spor, aksaray dağılgan spor salonu”nda ligin güçlü takımlarında Üsküdar belediyespor ile karşılaşacak. İstanbul”daki ilk maçta kaybettiğimiz Üsküdar belediyespor karşısında kızlarımız rövanşı almak için sahaya çıkacak. geçen haftayı bay olduğu için maç yapmadan geçiren aksaray belediyespor “da tüm hazırlıklar galibiyet üzerine yapıldı.
maça çok iyi hazırlandıklarını söyleyen antrenör muhiddin kılınç, rakibin gücünü bildiklerini, hafta boyunca rakibi çözmek adına antrenmanlar yaptıklarını ve tam anlamıyla maça hazır olduklarını söyleyerek, haftanın en güzel maçını oynayacaklarını düşündüğünü, kazanan olmak için tüm güçlerini ortaya koyacaklarını söyledi.
aksaray belediyespor -Üsküdar belediyespor müsabakası, hasandağı spor salonu”nun zeminindeki problemden dolayı cumartesi günü saat 14.00″da dağılgan spor salonu”nda oynanacak.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası