banner
Gündem

Kültürpark’ta Cağ lezzeti

meŞe odunu ateŞİnde caĞ kebabi, kiyma ve cİĞer lezzetİ erzurum”un dünyaca ünlü cağ kebabını aksaraylıların vazgeçilmez sosyal yaşam alanı kültürpark”ta oluşturduğu otantik bir ortamda damak lezzetlerine sunuyor.  kültürpark içerisinde hizmet..

Kültürpark’ta Cağ lezzeti
banner

meŞe odunu ateŞİnde caĞ kebabi, kiyma ve cİĞer lezzetİ
erzurum”un dünyaca ünlü cağ kebabını aksaraylıların vazgeçilmez sosyal yaşam alanı kültürpark”ta oluşturduğu otantik bir ortamda damak lezzetlerine sunuyor. 
kültürpark içerisinde hizmet veren sıtkıoğlu cağ kebabı, erzurum”un dünyaca ünlü cağ kebabını müşterilerine sunuyor. gerek otantik ortamı, gerekse sunduğu kaliteli hizmet ve gerekse aksaraylıların damak lezzetine de hitap etmesinden dolayı yoğun ilgi görüyor.
İşletme sahibi emrah sıtkıoğlu, vatandaşların damak tadına hitap ettiklerini belirterek talep üzerine cağ kebabının yanında, güveçte ciğer ve kıyma yapımına da başladıklarını söyledi.
kuzu etİyle yapiliyor odun ateŞİnde pİŞİyor
çağ kebabının özelliğinin meşe odunu ateşinde pişmesi olduğunu, kuzu eti olması ve terbiyesinin soğan, karabiber ve tuzla yapılmasından dolayı doğal bir lezzeti olduğunu ifade eden sıtkıoğlu, kebabın ilgi gördüğünü de sözlerine ekledi. 
oluşturdukları ortam ve pişirme sistemiyle alışılmışın dışına çıkardıkları bu lezzetleri tatmak isteyen vatandaşları kültürpark içerisindeki işletmelerine beklediklerini kaydeden sıtkıoğlu; “cağ kebabı için balıkesir”den özel olarak kuzu eti alıyoruz. meşe odunu ateşinde pişirip arzu edilen şekilde servis ediyoruz.”dedi.  
caĞ kebabi sİnİ İle gÖrsel ŞÖlene dÖnÜŞÜyor
sİnİ”de cağ kebabı ile sunum formatını da farklı bir boyuta taşıdıklarını ifade eden sıtkıoğlu; “oluşturduğumuz bu otantik ortama uygun olarak özel “sİnİ” servisimiz var. sinin alt kısmına odun ateşinde lezzetlendirdiğimiz köy yufkası isteğe göre somun ekmek seriyoruz.  Üzerine özenle meşe odununda özenle pişirdiğimiz cağ kebaplarını seriyoruz.   daha sonra üzerine yine doğal köy tereyağsını yine tarihi cıngılda özel olarak eritip döküyoruz.  bu eşsiz lezzeti bambaşka bir görsel şölene dönüştürerek servis ediyoruz.  sini servisimiz şuanda işletmemizde en çok talep gören ve müşterilerimizin büyük bir keyifle tercih ettikleri ürün. türkiye”de ve dünyada tek olması hasebiyle de dikkat çekiyor.”diye konuştu.
her bİr noktasinda tarİhİn İzlerİnİ taŞiyor 
sini servisinin özellikleriyle ilgili bilgiler veren sıtkıoğlu; “1953 yılına ait dede yadigarı özel bakır siniyi kullanarak sunduğum bu servis imkanıyla türkiye”de ve dünyada bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. sini servisi için kullanacağım doğal köy tereyağını da yine 1953 yılından kalma özel bakır cıngılda eritiyorum. İşletmemize gelen müşterilerimiz zaten o tarihi dokuyu en ince ayrıntısına kadar yaşayacaktır.  her bir noktasında tarihi yaşattığımız işletmemize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.”dedi.
çanakta cİĞer ve kiyma lezzetİ de talep gÖrÜyor
cağ kebabı”nın yanında müşterilerine alternatif olarak çanakta odun ateşinde pişirdiği ciğer ve kıyma olanaklarını da sunduklarını ifade eden sıtkıoğlu; “odun ateşinin bütün lezzet nimetlerinden faydalanıyoruz. müşterilerimize alışılmış lezzetlerin ötesinde bir lezzet serüveni sunuyoruz. amacımız artık klasik gıda ürünlerinden sıkılıp ne yiyeceğim diye düşünen müşterilerimize farklı lezzet tatma olanağı sunuyoruz. arzulayan ekmek arası, yada servis olarak talep edilebilir.”dedi.
kÖzde çay ve toprak cezvede Özel kahve
müşterilerine bu gıda serüveninin yanında közde çay ve toprak cezvede kahve ikram ettiklerini ifade eden sıtkıoğlu; “amacımız zihinlerde yer edinmek. lezzetimiz ve ikramlarımızla, sunduğumuz kaliteli hizmet ve oluşturduğumuz bu otantik mekanla müşterilerimizin zihinlerinde kalıcı yer tutmak istiyoruz. canlı saz dinletisi eşliğinde bu otantik mekanımızda sizleri ağırlamaktan onur duyarız.”diye konuştu.  foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası