banner
Gündem

‘Kurumsallaşmada ivme yükselecek’

  aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, yeni dönemin, kurumsallaşma çalışmalarında derinleşme dönemi olacağını söyledi.   İktisadi ve İdari bilimler fakültesi (İİbf) sekreteri yıldırım karakuş”u ziyaret eden Şahin,..

‘Kurumsallaşmada  ivme yükselecek’
banner

 
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, yeni dönemin, kurumsallaşma çalışmalarında derinleşme dönemi olacağını söyledi.
 
İktisadi ve İdari bilimler fakültesi (İİbf) sekreteri yıldırım karakuş”u ziyaret eden Şahin, yeni dönem çalışmalarının hızlı şekilde başladığını belirtti. dijitalleşme başta olmak üzere, kurumsallaşmaya dair çalışmaların bu süreçte ivme kazanacağını söyleyen Şahin, “İİbf, asÜ”nün en köklü okullarından birisi. teknoloji ilerledikçe yeni sistemler ve uygulamalar hayatımıza giriyor. Üniversite olarak, bu alandaki tüm yeniliklere en hızlı şekilde entegre olmaya gayret ediyoruz. Öğrenci odaklı online sistemlerin verimli şekilde kullanılması için yeni dönemde çeşitli çalışmalar yapacağız. bu noktada okul sekreterlerimize önemli vazifeler düşüyor. amacımız, Üniversitemizi, eğitim-öğretim ortamlarındaki tüm yenilikler ışığında, daha yukarılara taşımaktır” dedi. Şahin, fakülte sekreteri yıldırım karakuş”un kısa süre önce göreve başladığını anımsatarak, “kendisini tebrik ediyor, yeni vazifesinde başarılar diliyoruz” dedi.
 
İİbf dekanı prof. dr. nafiz tok ve yardımcısı doç. dr. gülin tabakan”ın da hazır bulunduğu ziyarette fakülte sekreteri yıldırım karakuş, rektör Şahin”e ziyareti münasebetiyle teşekkür etti ve süreç içerisinde yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası